Πανσέληνος Φεβρουαρίου: Πώς θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο

23.02.2024
Πανσέληνος Φεβρουαρίου: Πώς θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο
Στις 24 Φεβρουαρίου θα φωτίσει τον ουρανό το γεμάτο φεγγάρι του Φεβρουαρίου που είναι γνωστή ως η Πανσέληνος του χιονιού.

Ο όρος αυτός (Πανσέληνος του Χιονιού) δόθηκε από τις φυλές της Βόρειας Αμερικής καθώς συνήθως ο Φεβρουα΄ριος είναι ο μήνας με το περισσότερο χιόνι. Επιπλέον, αυτό θα είναι το πρώτο μικροφεγγάρι του έτους, το οποίο συμβαίνει όταν μια πανσέληνος συμπίπτει με το απόγειο (την εποχή που ο φυσικός μας δορυφόρος είναι πιο μακριά από τη Γη).

Ενεργειακά, το φεγγάρι του χιονιού συμβολίζει την αγνότητα, την ανανέωση και τη δυνατότητα για νέα ξεκινήματα, θεωρείται χρόνος για να αναλογιστούμε τη ζωή μας, να σκεφτούμε τα μονοπάτια μας και να καθαρίσουμε τον εαυτό μας από το παλιό.

Πιο συγκεκριμένα, όμως, ιδου πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Κριός

Είναι πολύ σημαντικό να βελτιώσεις τις συνήθειές σου, εστιάζο΄ντας σε μία πιο υγιή και πιο ισορροπημένη ζωή. Αν το καταφέρεις, τότε, η ενέργεια και η ενεργητικότητα που θα σε κατακλύσει θα σε ανταμείψουν... πλουσιοπάροχα.

Ταύρος

Για τους Ταύρους, αυτή είναι μια πολύ καλή εποχή για κοινωνικές σχέσεις. Αν έχεις σύντροφο θα δεις βελτίωση στη συναισθηματική σύνδεση ενώ αν είσαι single έχε ανοιχτά τα μάτια σου γιατί μια νέα, ξεχωριστή γνωριμία είναι... μπροστά σου.

Δίδυμοι

Η δημιουργικότητά σου θα βρίσκεται στο peak του αυτό τον καιρό και γι' αυτό δεν υπάρχει πιο κατάλληλη ευκαιρία ώστε να ξεκινήσεις τα projects που άφηνες στην άκρη τόσο καιρό.
Τι δείχνει ο μήνας που γεννήθηκες για την προσωπικότητα και την υγεία σου, σύμφωνα με την επιστήμη

Καρκίνος

Η ζωή σου θα γεμίσει με φως σε όλους τους τομείς. Η πανσέληνος του χιονιού θα φέρει αρμονία και γαλήνη στο σπιτικό και την καρδιά σου και έφτασε η ώρα να αφήσεις στην άκρη άκυρες διενέξεις και να συσφίξεις σχέσεις που νιώθεις ότι έχουν (κακώς) χαλαρώσει.

Λέων

Καλό είναι να εκμεταλλευτείς την ενέργεια της πανσελήνου του Φεβρουαρίου για να βελτιώσεις την επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα αφού θα νιώσεις σε θέση να εκφράσεις καλύτερα αυτό που νιώθεις και σκέφτεσαι.

Παρθένος

Το φεγγάρι αυτό εστιάζει στην υγεία και θα ανοίξει δρόμους προς την αυτογνωσία και την αυθεντικότητα για σένα Παρθένε. Είναι το δικό σου φεγγάρι και θα σε κάνει να αναλογιστείς τους στόχους και την αυτοπεποίθησή σου.

Ζυγός

Επιτέλους θα δεις φως στα οικονομικά σου. Ο καιρός είναι κατάλληλος για να επαναξιολογήσεις τους λογαριασμούς σου και να κάνεις τις απαραίτητες προσαρμογές. Επαγγελματικά, ετοιμάσου για ευχάριστα νέα επίσης.

Σκορπιός

Τώρα είναι ιδανικός καιρός για ενδοσκόπηση. Αφιέρωσε λίγο χρόνο για διαλογισμό και προσωπική σύνδεση το βράδυ και θα νιώσεις τη δύναμη της διαίσθησης σε ισχυρή σύνδεση με τα βαθύτερα συναισθήματά του.

Τα 4 πιο ωμά ζώδια που δεν διστάζουν να σου πουν την αλήθεια όσο δύσκολη και αν είναι

Τοξότης

Το φεγγάρι του χιονιο θα επηρεάσει τις σχέσεις με τον στενό σου κύκλο. Ήρθε η ώρα να συνδεθείς με τα άτομα που αγαπάς, αλλά και να δεις ποιος μπορεί να βοηθήσει. Αυτές οι συνδέσεις θα σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου σε όλους τους τομείς.

Αιγόκερως

Η επαγγελματική σου πορεία θα φωτιστεί από το φεγγάρι αυτό, Αιγόκερε. Θα δείς πιο καθαρά τα επιτεύγματά σου, αλλά και τη σημασία των προσπαθειών σου. τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να δείξετε το ταλέντο σου στην... ηγεσία

Υδροχόος

Η διανοητική φώτιση έρχεται με το φεγγάρι αυτό και νέες ιδέες πρόκειται να αναδυθούν. Τώρα ίσως είναι ο καιρός να σχεδιάσεις το ταξίδι που ονειρευόσουν από καιρό και να δεις τη ζωή με άλλο πρίσμα!

Ιχθύες

Μπορεί να μην το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα, αλλά έχεις αλλάξει πολύ και αυτή η Σελήνη θα το βγάλει προς τα έξω. Εκμεταλλεύσου την ενέργεια του φεγγαριού αυτού για να αφήσετε τις παλιές συνήθειες και να προχωρήσετε σε νέες ευκαιρίες.

Τελευταία τροποποίηση στις 23.02.2024 - 18:14