Κάθε ζώδιο έχει το χρώμα του - Ποιο είναι το δικό σου;

17.03.2024
Κάθε ζώδιο έχει το χρώμα του - Ποιο είναι το δικό σου;
Ποιο χρώμα αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του δικού σου ζωδίου;

Τα χρώματα είναι ενέργεια και ορισμένα από αυτά μπορούν να σου δώσουν κάτι παραπάνω, κάτι που θα σε κάνει να λάμψεις πραγματικά. Μπορούν να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σου, να ηρεμήσουν την ανήσυχη ενέργεια σου, να σε εμψυχώσουν και πολλά άλλα.

Σύμφωνα με την αστρολογία, υπάρχει ένα χρώμα που αντιστοιχεί σε κάθε ζώδιο. Ιδού και αν δεν σου ταιριάζει κάτι, έχε στον νου σου και τις διάφορες αποχρώσεις του καθενός από αυτά!

4 βήματα για να επιλέξεις το ιδανικό χρώμα για τα μαλλιά σου

Κριός: Κόκκινο

Το κόκκινο χρώμα φέρνει αναστάτωση στην ψυχή του Κριού και ενισχύει το πάθος, την ενέργεια και τον δυναμισμό του. Είναι το χρώμα του ενθουσιασμού και της διεκδίκησης, που υποστηρίζει την ενεργό φύση του Κριού και την επιθυμία για ζωή. Το κόκκινο απαιτεί προσοχή και ο Κριός είναι ένα ζώδιο που δεν θέλει να αγνοηθεί. Δεν αποτελεί επίσης έκπληξη το γεγονός ότι ο κυβερνών πλανήτης του Κριού, ο Άρης, είναι γνωστός ως «ο Κόκκινος Πλανήτης». Με όσες περισσότερες αποχρώσεις του κόκκινου Κριού περιβάλλεται, τόσο μεγαλύτερες είναι οι φυσικές του δυνάμεις.

Ταύρος: Πράσινο

Το φρέσκο ​​πράσινο τρέφει το πνεύμα του Ταύρου και ενισχύει τη σύνδεσή του με τη φύση και την ανάπτυξη. Ακριβώς όπως τα καταπράσινα λιβάδια όπου κατοικεί ο Ταύρος, το πράσινο αντιπροσωπεύει την ανάπτυξη και ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο απόλυτης προόδου. Η επιστροφή του πράσινου την άνοιξη - εποχή του Ταύρου - ενισχύει περαιτέρω τη σύνδεσή της με αυτό το ζώδιο.

Δίδυμοι: Κίτρινο

Το κίτρινο ανυψώνει το πνεύμα του Δίδυμου και προκαλεί περιέργεια και λαμπρές σκέψεις. Αυτό το εμπνευσμένο και ζωντανό χρώμα λάμπει στη συναρπαστική, αισιόδοξη φύση των Δίδυμων. Καθώς μιμείται τον ζεστό ήλιο, το κίτρινο φωτίζει τα πάντα γύρω του. Ως το χρώμα του νου και της διάνοιας, το κίτρινο ενισχύει τις διανοητικές δυνάμεις και τη συγκέντρωση των Διδύμων.

Καρκίνος: Λευκό και ασημί

Το φωτεινό λευκό και το ασήμι συνδέουν τον Καρκίνο με τη διαίσθησή του. Όπως η αστραφτερή επιφάνεια του νερού ή το λαμπερό πρόσωπο της Σελήνης, το ασήμι και το λευκό είναι χρώματα διαίσθησης και αγνότητας. Αυξάνουν την ευαισθησία και την κατανόηση του Καρκίνου, επιτρέποντας στην αγάπη να ρέει στο βαθύτερο επίπεδο.

Λέων: Χρυσό

Ο λαμπερός χρυσός ενισχύει τη ζεστή καρδιά του Λέοντα και προβάλλει το θετικό του πνεύμα. Λάμποντας με αρχοντιά και κλάση, ο χρυσός ήταν πάντα σύμβολο εξουσίας και κύρους. Δεν είναι λοιπόν περίεργο το γεγονός ότι ο Λέων - ο βασιλιάς της ζούγκλας - προκαλείται από αυτήν την εκφραστική απόχρωση. Ο χρυσός δίνει στον Λέοντα την προσοχή που θέλει και υποστηρίζει τη γενναιόδωρη φύση του και τη ζεστή, αισιόδοξη προοπτική της ζωής.

Παρθένος: Πράσινο και καφέ

Το κλασικό, φυσικό καφέ και το πράσινο κάνουν τον Παρθένο να πατάει γερά στη γη και να επικεντρώνεται στη συνεχή ανάπτυξη. Το καφέ αντιπροσωπεύει τη σταθερότητα και υποστηρίζει την προσεκτική και μεθοδική προσέγγιση με την οποία αντιμετωπίζει τη ζωή ο Παρθένος. Στη φύση, το πράσινο είναι το χρώμα της ανάπτυξης και ενισχύει τη συνεχή αναζήτηση του Παρθένου για την αυτο-βελτίωση.

Spring Nails: 7 απίθανες προτάσεις για να φέρεις την άνοιξη και στα νύχια σου

1_83.jpg

Ζυγός: Ροζ και γαλάζιο

Το αέρινο ροζ και το γαλάζιο βοηθούν στο άνοιγμα της καρδιάς του Ζυγού και απαλύνουν την παρουσία του. Αυτά τα απαλά χρώματα φέρνουν μια ηρεμιστική και ευχάριστη παρουσία στην προσωπικότητα του Ζυγού. Συμβολίζοντας ένα δροσερό, λεπτό αεράκι, το γαλάζιο ενισχύει τη σαφήνεια και την ισορροπία, ενώ το ροζ παραπέμπει στη γλυκιά και στοργική φύση του Ζυγού.

Σκορπιός: Μαύρο

Το σκοτεινό και μυστηριώδες μαύρο κρατά τον Σκορπιό έντονα περίεργο και επικεντρώνεται στον μετασχηματισμό. Το μαύρο αντιπροσωπεύει τα βάθη όπου βρίσκεται ο Σκορπιός και ενισχύει την κίνηση του να κοιτάζει κάτω από την επιφάνεια και να αμφισβητεί τα πάντα. Στη δυτική κουλτούρα το μαύρο χρώμα συνδέεται με το θάνατο και την αναγέννηση, ενισχύοντας τη δύναμη του Σκορπιού να απελευθερώνεται και την ικανότητά του να μεταμορφώνει τον εαυτό του.

Τοξότης: Μωβ

Καθώς είναι το χρώμα της πνευματικότητας και της συνειδητοποίησης, το πλούσιο μωβ ωθεί το φιλοσοφικό μυαλό του Τοξότη προς τη διαφώτιση και την ειλικρίνεια. Επίσης, ως ένα χρώμα αφθονίας, το μωβ ενθαρρύνει τη φυσική τύχη και τη θετική φύση του Τοξότη και τον οδηγεί να διευρύνει συνεχώς τους ορίζοντές του.

Αιγόκερως: Καφέ και γκρι

Το γήινο γκρι και το καφέ βοηθούν τον Αιγόκερω να βρει τον ισχυρότερο και πιο πρακτικό δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει στη ζωή. Αυτά τα δυνατά αλλά ουδέτερα χρώματα ενισχύουν τη σταθερότητα, την αξιοπιστία και τον παραδοσιακό χαρακτήρα του Αιγόκερω. Ένας συνδυασμός ακραίων - λευκών και μαύρων - γκρίζων αυξάνει τη συντηρητική φύση του Αιγόκερω και την ανέμελη προσέγγιση της ζωής. Το καφέ αντιπροσωπεύει τη σταθερότητα και μπορεί να ωφελήσει σε μεγάλο βαθμό την ακλόνητη αποφασιστικότητα του Αιγόκερω καθώς προσπαθεί να επιτύχει τους στόχους του.

Τα 4 πιο σαρκαστικά ζώδια

Υδροχόος: Μπλε

Το ήρεμο γαλάζιο βοηθά στην ενθάρρυνση των λαμπρών ιδεών του Υδροχόου και ισορροπεί την ανήσυχη ενέργειά του. Ακριβώς όπως ο ουρανός και τα νερά με τα οποία ο Υδροχόος συνδέεται τόσο στενά, το μπλε αντιπροσωπεύει την απεραντοσύνη και δημιουργεί μια ομαλή ροή ιδεών, συνομιλίας και πειραματισμού. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ουρανός, ο κυβερνών πλανήτης του Υδροχόου, είναι επίσης μπλε!

Ιχθείς: Ανοιχτό πράσινο

Το απόλυτα ανοιχτό πράσινο επιφέρει θεραπεία και ανανέωση και συνδέει τους Ιχθείς με το υποσυνείδητό τους. Ως το χρώμα της ζωής, το ανοιχτό πράσινο αντιπροσωπεύει την ανανέωση και την έμπνευση, ενθαρρύνοντας τις θεραπευτικές και αναζωογονητικές ενέργειες για τις οποίες είναι γνωστοί οι Ιχθείς.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.03.2024 - 18:40