Νέος Χρόνος με νέο χρώμα στα μαλλιά - Τα 5 πιο hot trends για το 2024

05.01.2024
Νέος Χρόνος με νέο χρώμα στα μαλλιά - Τα 5 πιο hot trends για το 2024
Photo: @SukiWaterhouse
Το motto «New Year New Me» αφορά σαφώς και την εξωτερική εμφάνιση με τα μαλλιά να έχουν την... τιμητική τους. Ιδού μερικές ιδέες περί χρώματος!

Κάθε νέος χρόνος αποτελεί μια ευκαιρία για νέα ξεκινήματα και αλλαγές κάθε είδους και εκτός από τα New Year's Resolutions που μπορεί να έχεις ήδη κάνει, σίγουρα έχεις σκεφτεί και μερικές αλλαγές σε θέματα εξωτερικής εμφάνισης.

Το μαλλί, είτε ως προς το κούρεμα είτε ως προς το χρώμα, αποτελεί πάντα μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές σε κάθε ηλικία.

«Ξεφυλλίζοντας» τις τάσεις για τη νέα χρονιά ξεχωρίσαμε τις 5 κυρίαρχες και τις μοιραζόμαστε για όποιον ενδιαφέρεται να κάνει μια δοκιμή.

Αυτά είναι τα trends στο μακιγιάζ που θα φορεθούν πολύ τον χειμώνα του 2024

1. Warm, red copper

Preview

@DuaLipa

Οι ζεστές, κόκκινες αποχρώσεις χαλκού θα έχουν την τιμητική τους και το 2024. Η Dua Lippa (λίγο πριν γίνει ξανθιά, γιατι μόλις έγινε) μας έδωσε μεγάλη έμπνευση με το βαθύ χάλκινο χρώμα που είχε επιλέξει για τα μαλλιά της μέχρι και πριν την Πρωτοχρονιά, που τη βρήκε στη μακρινή Ινδία.

Στις ίδιες αποχρώσεις και η Emily Ratajkowski.

5 Biggest Hair Colour Trends of 2024, According to Experts

@EmRata

2. Soft Gold

Preview

Joey King by @gianetos

Χρυσαφένιοι τόνοι σε σχεδόν ματ υφή από τον Δημήτρη Γιαννέτο στη μούσα του, Joey King. Μια απόχρωση που θα έχει μεγάλο «γκελ» φέτος τον χειμώνα.

3. Balayage Blonde

5 Biggest Hair Colour Trends of 2024, According to Experts

@SukiWaterhouse

Τον χειμώνα του 2024 θα έχουμε την επιστροφή του Balayage σε χρυσαφένιους τόνους. Το επέλεξε ήδη η εγκυμονούσα Suki Waterhouse, αλλά και ως μια αλλαγή πριν την αλλαγή του χρόνου η Selena Gomez.

Preview

@SelenaGomez

4. Mushroom Brunette

Mushroom Brunette

Φαντάσου το μοναδικό χρώμα ενός άγριου μανιταριού με τον απόλυτο συνδυσμό του καφέ και του γκρι στα μαλλιά σου. Ναι, είηναι η πιο κομψή, γήινη απόχρωση που έψαχνες. Αυτός μπορεί να είναι ο τέλειος τρόπος για να ξεχωρίσεις μέσα σε μια θάλασσα από ζεστά χρώματα μαλλιών.

5. Expensive Brunette

Αν προτιμάς τους σκούρους τόνους η πρόταση που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια η Hailey Bieber είναι η απόχρωση που ψάχνεις. Το απόλυτο high-shine, luxurious, glossy look ταιριάζει απόλυτα με το mood του χειμώνα και προσφέρει τη λάμψη που θέλεις, ειδικά αν είχεις σχετικά λευκή επιδερμίδα.

Preview

@HaileyBieber
Τελευταία τροποποίηση στις 04.01.2024 - 18:04