Η Δανάη Μιχαλάκη κουρεύτηκε και δίνει μία έμπνευση για το νέο look του 2024

03.01.2024
Η Δανάη Μιχαλάκη κουρεύτηκε και δίνει μία έμπνευση για το νέο look του 2024
Νέο έτος νέο look και στα μαλλιά. Γιατί όχι; Η Δανάη Μιχαλάκη το δοκίμασε και μοιράζεται το αποτέλεσμα (και τη χαρά της).

Η αρχή κα΄θε έτους συνιστά από μόνη της εφαλτήριο για κάθε είδους αλλαγές, εσωτερικές αλλά και εξωτερικές. Λίγο πριν ή λίγο μετά την Πρωτοχρονιά παρατηρείται μια έντονη διάθεση για ανανέωση σε κάθε επίπεδο και, φυσικά, η εξωτερική μας εμφάνιση δεν αποτελεί εξαίρεση.

Αν βρίσκεσαι κι εσύ σε ένα σταυροδρόμι μεταξύ πολλών διαφορετικών επιλογών, έρχεται η Δανάη Μιχαλάκη να σε βοηθήσει με τη δική της.

Στα μαλλιά εστίασε την αλλαγή της η συμπαθής ηθοποιός που μέσα στο 2023 έγινε μητέρα για πρώτη φορά υιοθετώντας τις αφέλειες.

«Είναι πάντα όμορφο να κάνεις μια αλλαγή», γράφει η Δανάη στη λεζάντα και μοιράζεται δυο φωτογραφίες με το νέο κούρεμα. Το χαμόγελό της μαρτυρά πόσο ικανοποιημένη είναι από το αποτέλεσμα, φυσικά!

6_14.jpg

Baby Boom 2023: Τα διάσημα γεννητούρια της χρονιάς, εντός και εκτός συνόρων

{https://www.instagram.com/p/C1mbbF1KSsn/}

Αν, πάντως, όντως σκέφτεσαι να υιοθετήσεις το look με τις αφέλειες φέτος τον χειμώνα, άκου τη συμβουλή που έχει να σου δώσει η Lily Collins και κράτησέ τη για παν ενδεχόμενο.

«Βεβαιώσου ότι έχεις έναν αξιόπιστο κομμωτή που γνωρίζει πολύ καλά το σχήμα του προσώπου σου, γιατί όταν οι αφέλειες κόβονται με το λάθος τρόπο, χρειάζονται πολύ χρόνο για να ξαναμεγαλώσουν», τονίζει η ηθοποιός. Επίσης, λέει ότι είναι θέμα να βρεις κάποιον επαγγελματία που εμπιστεύεσαι και να πάρεις σοβαρά υπόψη σου τη συντήρηση που απαιτεί αυτό το κούρεμα.

Τελευταία τροποποίηση στις 03.01.2024 - 13:22