Άγχος για τον γάμο του Χατζηγιάννη!

03.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν πιστεύουμε κάθε φορά τα δημοσιεύματα που λένε ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Δέσποινα Ολυμπίου αρραβωνιάστηκαν και σύντομα παντρεύονται, τότε το ζευγάρι πρέπει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν πιστεύουμε κάθε φορά τα δημοσιεύματα που λένε ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Δέσποινα Ολυμπίου αρραβωνιάστηκαν και σύντομα παντρεύονται, τότε το ζευγάρι πρέπει στα τρία χρόνια της σχέσης του να μην κάνει τίποτε άλλο από το να αρραβωνιάζεται και να ετοιμάζεται για γάμο. Α, όταν δεν αλλάζουν βέρες και δεν προβάρουν νυφικά, τραγουδάνε κιόλας. Τι νομίζεις, όλα τα προλαβαίνουν.

Να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, βαριέμαι αφόρητα να διαβάζω αυτά τα δημοσιεύματα, ενώ βλέπω στο τέλος - φως φανάρι αυτό - να την παθαίνει το ζευγάρι όπως με τον βοσκό στο μύθο του Αισώπου, που ήρθε ο λύκος και κανείς δεν τον πίστεψε. Έτσι, και με αυτούς. Θα παντρευτούν και κανείς δεν θα είναι στο γάμο τους. Όχι, ότι πρέπει να τραβάνε μεγάλη στενοχώρια γι’ αυτό. Έχουν μπουχτίσει να απαντούν συνέχεια στην ίδια ερώτηση. «Πότε θα παντρευτείτε»;

Συγνώμη κιόλας, αλλά σώνει και καλά πρέπει να παντρεύεσαι άμα έχεις μία σχέση; Κι άντε πρέπει να το κάνεις, τι είναι οι ρεπόρτερ των εκπομπών και τους ρωτούν συνέχεια; Οι συμπέθεροι κι έχουν άγχος πότε θα κάνουν το γάμο; Πηγαίνουν Χατζηγιάννης και Ολυμπίου σε εκδήλωση και πέφτουν όλοι πάνω τους να ρωτάνε. Η αοιδός αν και από την αρχή τους ζήτησε να μην κάνουν τη γνωστή ερώτηση, δεν ακούστηκε. Γιατί καλύτερα να χτυπήσεις στου κουφού την πόρτα, παρά στου «λαγωνικού».

Βέβαια, τους έκαναν κι άλλες ερωτήσεις του τύπου «αν είναι ερωτευμένοι». Δε λέω, από φαντασία σκίζουν. Ο Χατζηγιάννης απάντησε ότι είναι ερωτευμένος τα τελευταία τρία χρόνια και η Ολυμπίου ότι επίσης είναι πολύ ερωτευμένη. Υπήρχε αμφιβολία σε αυτό; Για να είναι μαζί τόσο καιρό. Απορώ, όμως και με αυτούς που κάθονται και τους απαντούν σοβαρά.