Βανδή - Ντέμης: Θέλουν τρίτο παιδί!

03.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στην τελευταία της συνέντευξη η Δέσποινα Βανδή δήλωσε ότι από εδώ και πέρα όποιος γράψει ή πει ότι χωρίζει με τον Ντέμη Νικολαϊδη, το ζευγάρι θα κινηθεί νομικά. Το μήνυμα το έπιασαν όλοι, κακές γλώσσες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στην τελευταία της συνέντευξη η Δέσποινα Βανδή δήλωσε ότι από εδώ και πέρα όποιος γράψει ή πει ότι χωρίζει με τον Ντέμη Νικολαϊδη, το ζευγάρι θα κινηθεί νομικά. Το μήνυμα το έπιασαν όλοι, κακές γλώσσες και κακοπροαίρετοι άνθρωποι κι έτσι τις τελευταίες μέρες δεν ακούγεται ή γράφεται το παραμικρό περί χωρισμού και κρίσης του γάμου τους.

Μη νομίζεις, όμως, ότι δεν έχουμε νέα από το ζευγάρι. Το αντίθετο θα έλεγα. Δέσποινα και Ντέμης έχουν καθιερώσει την Παρασκευή ως.... μέρα θεάτρου και μόνοι τους ή με φιλική παρέα βλέπουν και από μία παράσταση. Το ίδιο έκαναν και την προηγούμενη εβδομάδα, όπου μαζί με τον Κλέων Γρηγοριάδη και τη σύζυγό του παρακολούθησαν την παράσταση «Δείπνο στης Ιοκάστης». Αυτή η έξοδος ήτο ακόμη μία απόδειξη ότι το ζευγάρι όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα στο γάμο του, αλλά φαίνεται πως είναι στα καλύτερα του.

Εξάλλου, φέτος ούτε ο ένας ούτε ο άλλος έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις, οπότε ο χρόνος είναι όλος δικός τους για να αναζωπυρώσουν τη φλόγα του πάθους τους. Άσε που και οι δύο δηλώνουν ότι θέλουν να αποκτήσουν και τρίτο παιδί (μη σου πω και τέταρτο) και δεν αποκλείεται σύντομα να βάλουν μπρος τις διαδικασίες. Εξάλλου, χώρο για παιδικά δωμάτια έχουν πολύ στο νέο τους σπίτι, που θα είναι σύντομα έτοιμο για να υποδεχθεί την μεγάλη οικογένεια των Νικολαϊδη!