Γνωστή συγγραφέας ερωτεύτηκε παντρεμένο παπά!

03.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κάθεσαι εσύ η συγγραφέας και λες: «Για ποιον παράνομο και παράφορο έρωτα να γράψω»; Κι αφού στρίψεις το μυαλό σου κι εξαντλήσεις όλους τους συνδυασμούς, καταλήγεις στον έρωτα της Χριστιανής με έναν Μουσουλμάνο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κάθεσαι εσύ η συγγραφέας και λες: «Για ποιον παράνομο και παράφορο έρωτα να γράψω»; Κι αφού στρίψεις το μυαλό σου κι εξαντλήσεις όλους τους συνδυασμούς, καταλήγεις στον έρωτα της Χριστιανής με έναν Μουσουλμάνο! Και γράφεις το περίφημο «Μη μου λες αντίο», το παίρνει ο Μανούσος Μανουσάκης το κάνει τεράστια επιτυχία κι εσύ γίνεσαι γνωστή.

Ο λόγος για την συγγραφέα του εν λόγω βιβλίου (που έγινε και σήριαλ), Αναστασία Καλλιοντζή, η οποία πίστεψε ότι μόνο αυτός ο έρωτας είναι παράνομος. Πού να ήξερε, όμως, ότι η ζωή θα της επιφυλάξει τη μεγαλύτερη έκπληξη και η ίδια θα ζούσε τον πιο παράνομο έρωτα, που στο άκουσμα και μόνο σοκάρει. Η Καλλιοντζή - όπως αποκαλύπτει η Espresso - τους τελευταίους μήνες ζει έναν παράφορο (κι εννοείται παράνομο) έρωτα με παντρεμένο παπά! Μα με παπά; Και παντρεμένο; Τόσοι σικάτοι άνδρες (έστω και παντρεμένοι) με κοστούμια κυκλοφορούν, δηλαδή τι το ελκυστικό μπορείς να βρεις σε έναν ρασοφόρο; Κι έστω σε τραβάει η «στολή». Είναι το ράσο πιο... από τη λευκή ρομπίτσα του γιατρού; Φωτιά θα πέσει να μας κάψει.

Η σχέση της με τον παπά έχει γίνει γνωστή παντού, ακόμη και στους κόλπους της εκκλησίας και τώρα ο μητροπολίτης της Νέας Σμύρνης, που εξετάζει την ιστορία, θα αναλάβει πρωτοβουλίες, ενώ έχει σκοπό να τιμωρήσει τον παπά. Όσο για τη συγγραφέα; Η οικογένεια της γνωρίζει για τη σχέση και ο σύζυγός της, δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Αναστασία μετά από 14 χρόνια ευτυχισμένου γάμου, ερωτεύθηκε έναν άλλον άνδρα και μάλιστα παπά! Μάλιστα, ο έρωτας της για τον πάτερ είναι τόσο μεγάλος, που έχει εγκαταλείψει τη συζυγική στέγη, έχει απομακρυνθεί απ’ όλους, ενώ πιστεύει ότι ο ρασοφόρος αγαπημένος της είναι ο, τι καλύτερο της έχει συμβεί. Τώρα, που το σκέφτομαι η ιστορία κάνει κάτι σε... «Άγγιγμα ψυχής» με τη διαφορά ότι ο παπά - Ζαλμάς ήτο ανύπαντρος!