Η αφιέρωση του Πάριου στην Αλεξάνδρα!

03.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τον Σεπτέμβριο μάθαμε ότι ο Γιάννης Πάριος και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μετά από ένα διάλλειμα στη σχέση τους ήταν και πάλι μαζί. Ωστόσο, το ζευγάρι απέφευγε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τον Σεπτέμβριο μάθαμε ότι ο Γιάννης Πάριος και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μετά από ένα διάλλειμα στη σχέση τους ήταν και πάλι μαζί. Ωστόσο, το ζευγάρι απέφευγε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις μετά την επανασύνδεση και να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια είχα ξεχάσει κιόλας την περίπτωσή τους. Ώσπου, την περασμένη εβδομάδα έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση και τα φλας άστραψαν και βρόντηξαν στη θέα του ερωτευμένου ζεύγους.

Πάριος και Παλαιολόγου πήγαν στην θεατρική πρεμιέρα του Γρηγόρη Βαλτινού και η παρουσία τους μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε. Αν και οι δυο τους απέφευγαν τα φλας, δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι κι έτσι με πολύ διακριτικό τρόπο κάθισαν στις θέσεις τους, ενώ το ίδιο διακριτικά αποχώρησαν από το θέατρο. Πάντως, όσοι βρέθηκαν εκεί έχουν να λένε για το πόσο αγαπημένοι και ταιριαστοί δείχνουν.

Και γιατί να μην είναι; Η κρίση που αντιμετώπισε η σχέση τους στο ξεκίνημα τους - κι έφερε ένα μικρό διάλλειμα - πέρασε και οι δυο τους δεν έχουν λόγο να μην είναι στην καλύτερη φάση τους. Κι ας βρίσκονταν για ένα μήνα μακριά ο ένας από τον άλλον, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της Παλαιολόγου με το θίασο στην επαρχία. Ωστόσο, η παρουσία τους στο θέατρο δεν ήταν η μόνη δημόσια εμφάνιση του ζεύγους. Ακολούθησε και άλλη και συγκεκριμένα στη μουσικό-θεατρική παράσταση της Έλντας Πανοπούλου, όπου ο Πάριος πήρε το μικρόφωνο και αφιέρωσε στην αγαπημένη του ένα ερωτικό του τραγούδι. Σνιφ, σνιφ. Τι συγκινητικό. Αλλά αυτά είναι τα τυχερά, άμα σύντροφός σου είναι ο τροβαδούρος του έρωτα!