Έρχεται στην Αθήνα και προκαλεί πανικό!

28.09.2007
Ο εν λόγω συμπατριώτης μας έχει γυρίσει περισσότερες από 20 ταινίες στην Αμερική και μερικές ακόμη στην Ευρώπη και θεωρείται No 1 στο είδος του.

Ο εν λόγω συμπατριώτης μας έχει γυρίσει περισσότερες από 20 ταινίες στην Αμερική και μερικές ακόμη στην Ευρώπη και θεωρείται No 1 στο είδος του. Μάλιστα, θεωρείται ως ένας από τους πιο «ταλαντούχους» στις ερμηνείες του, που βέβαια διαφέρουν και απέχουν από αυτές των Ελλήνων συναδέλφων του, αφού έχει κατακτήσει το χώρο της κινηματογραφικής βιομηχανίας πορνό. Μάλιστα, όλες οι ταινίες που έχει κάνει μέχρι τώρα είναι πορνό και, για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ομοφυλοφιλικές.

Ο σούπερ σταρ της γκέι σόουμπιζ φτάνει σήμερα στη χώρα μας για να παραθέσει ένα μοναδικό στο είδος του σόου στο μεγαλύτερο γκέι κλαμπ της Αθήνας.

Ο 34χρονος Έλληνας, που κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ με το ψευδώνυμο Dean Monroe, έρχεται προσκεκλημένος του μάνατζερ Πολ Σοφιανού και υπόσχεται να προκαλέσει και να παρουσιάσει ένα μοναδικό σόου αύριο Παρασκευή για τους Έλληνες φαν του, ενώ τους επιφυλάσσει και μία έκπληξη.

Ήδη στην γκέι ελληνική κοινότητα έχει δημιουργηθεί πανικός για την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου για τη μεγάλη βραδιά, καθώς κάθε χαρτάκι δίνει την ευκαιρία στους θεατές να μπουν σε μια κλήρωση με ένα ξεχωριστό δώρο. Ποιο είναι αυτό;

Ένα δείπνο τετ α τετ με τον Dean, διάρκειας 2 ωρών, σε ατμοσφαιρικό και «in» εστιατόριο στο Γκάζι. Ο Κώστας, αν και αρχικά ένιωθε αμηχανία απέναντι στην κάμερα, είναι περήφανος για την καριέρα του, αλλά το ίδιο και οι γονείς του, που τον στηρίζουν σε κάθε του προσπάθεια. Ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου, μιλάει άπταιστα ελληνικά και αποτελεί είδωλο στους γκέι κύκλους.