Ο παράξενος κανόνας της Nicole Kidman για τον τέλειο γάμο -Θα τον δοκίμαζες;

18.01.2019
Ο παράξενος κανόνας της Nicole Kidman για τον τέλειο γάμο -Θα τον δοκίμαζες;
Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood που παρόλα τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στην αρχή του γάμου τους με τις εξαρτήσεις εκείνου, κατάφεραν να τα ξεπεράσουν και να αναμένεται να γιορτάσουν φέτος την 13η επέτειου γάμου!

Με αφορμή την περσινή 12η επέτειό τους, η Nicole Kidman έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Parade, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον έναν και μοναδικό απαράβατο κανόνα στον οποίο "χρωστούν", όπως υποστήριξε, την επιτυχία του γάμου τους.

Διάβασε επίσης: Nicole Kidman: Η μεγάλη θυσία που κάνει για την οικογένειά της

"Δεν στέλνουμε γραπτά μηνύματα ο ένας στον άλλο. Δεν το κάναμε ποτέ", αποκάλυψε η 51χρονη σταρ εξηγώντας ταυτόχρονα το γιατί, αλλά και το πώς καλύπτουν το κενό ανάμεσά τους, δεδομένων των αμέτρητων ταξιδιών που κάνουν και οι δυο εξαιτίας των επαγγελμάτων τους.

"Μιλάμε στο τηλέφωνο και μέσω FaceTime όλη την ώρα, αλλά μηνύματα δεν γράφουμε ποτέ γιατί νιώθω ότι το γραπτό μπορεί να παρερμηνευτεί μερικές φορές. Άσε που συχνά επιστρέφω και διαβάζω ξανά ένα παλιό μήνυμα και σκέφτομαι 'Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;'. Ή να το διαβάσω σε κάποια φίλη μου και να τη ρωτήσω τι συμπεραίνει εκείνη. Όχι, δεν το θέλω αυτό ανάμεσα στον εραστή μου και σε μένα".

Σαφέστατη η Nicole συνεχίζει τη σκέψη της και μαρτυρά αυτό που προτιμούν και οι δυο: "Προτιμάμε το 'φωνή με φωνή', 'δέρμα με δέρμα'... τι άλλο θέλουμε;"

Διάβασε και αυτό: Nicole Kidman: Tα μυστικά ομορφιάς της, με δικά της λόγια!

Καθόλου γραπτά μηνύματα λοιπόν. Αυτό υποστηρίζει η Kidman ότι είναι το μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο. Δεν είναι, βέβαια τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Ή μήπως είναι; Εσύ θα το δοκίμαζες; Για εκείνους πάντως λειτούργησε. 12 χρόνια γάμου γιόρτασε το διάσημο ζεύγος το 2018 και ιδού πώς εξέφρασαν δημόσια την αγάπη τους ο ένας για τον άλλο μέσω Instagram.

Remembering 12 years ago today at a church in Manly, Australia. Still feels like it was yesterday. I’m a lucky woman ❤️ Happy Anniversary Baby.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman) στις

12 years of celestial synergized soul dancing. Happy anniversary Babygirl!!! I love you SO much. - KU

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Keith Urban (@keithurban) στις