Rihanna: Τα παιχνίδια που κάνει στον φακό ο A$AP ROCKY με τα παιδιά τους είναι ό,τι πιο γλυκό θα δεις σήμερα

20.05.2024
Rihanna: Τα παιχνίδια που κάνει στον φακό ο A$AP ROCKY με τα παιδιά τους είναι ό,τι πιο γλυκό θα δεις σήμερα
Το οικογενειακό βίντεο που φέρνει χαμόγελο στα χείλη.

Η Rihanna και ο A$AP ROCKY έχουν μαζί δυο γιους. Ο πρώτος, γεννήθηκε τον Μάιο του 2022 και ο δεύτερος γεννήθηκε την 1η Αυγούστου και, φυσικά, οι γονείς του τού έδωσαν ένα όνομα που ξεκινά από το γράμμα R, όπως και εκείνα της υπόλοιπης οικογένειας.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Rakim Athelaston Mayers, το (πραγματικό) όνομα του μπαμπά, RZA ο πρωτότοκος και Riot Rose ο... «μικρός» ή αλλιώς «The Mayers Boyz», όπως λέει και η μαμά Rihanna και οι φωτογραφίες που μοιράστηκε πρόσφατα ο διάσημος χαζομπαμπάς για τα γενέθλια του πρωτότοκού του είναι σκέτη γλύκα.

Preview

Preview

Preview

Δεν κρύβει τη χαρά του για την οικογένειά του ο 35χρονος ράπερ και το βίντεο που μοιράστηκε για τα γενέθλια του RZA είναι απολαυστικότατο.

Rihanna: Στην πρώτη φωτογραφία με τους τρεις άντρες της ζωής της σπάει ένα τεράστιο σεξιστικό στερεότυπο

Μιλώντας για τον A$AP η Rihanna δεν έχει κρύψει την αγάπη της, τονίζοντας πως εκτός από σύντροφος είναι και ο καλύτερός της φίλος, όμως παλιότερα γκρίνιαξε λίγο αποκαλύπτοντας ότι ο γιος τους είχε μια μεγάλη αδυναμία του μπαμπά και εκείνη ένιωθε μια μικρή ζήλια.

"Είμαι, κυριολεκτικά, το κορίτσι που προσπαθεί διακαώς να μπει σε μια ομάδα αντρών, περιμένω απλά τη σειρά μου", έλεγε η Rihanna λίγο μετά τη γέννηση του πρώτου της γιου προσθέτοντας πως ο μικρός είχε εμμονή με τον πατέρα του. "Κι εγώ του λέω 'Δε σε γέννησα εγώ; Τι συμβαίνει εδώ'", συνέχιζε γελώντας, καμαρώνοντας όμως για τον δεσμό που έχουν τ' αγόρια της μεταξύ τους."Αυτό που λένε για τις μαμάδες και τους γιους είναι μύθος", ισχυρίστηκε, υποστηρίζοντας πως η σχέση πατέρα και γιου είναι τρελή. "Συνειδητοποίησα ότι η μόνη επιβεβαίωση που χρειάζεται ένα αγόρι είναι από τον πατέρα του", κατέληξε.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.05.2024 - 12:23