Η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει το μέρος που της «πάει» πολύ και ποζάρει με τον Μάκη και τη Μαρίνα τους

20.05.2024
Η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει το μέρος που της «πάει» πολύ και ποζάρει με τον Μάκη και τη Μαρίνα τους
Έτοιμη για διακοπές είναι η Ελένη Μενεγάκη και τα social media της γέμισαν από Άνδρο.

Δεν έχει κρύψει την αδυναμία της στην Άνδρο η Ελένη Μενεγάκη ούτε, φυσικά για το Onar, την ξενοδοχειακή επιχείρηση που διατηρεί στα Άχλα ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος.

Οι οικογένεια πηγαίνει στο νησί με την πρώτη ευκαιρία και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έδωσε την πιο πρόσφατη αφορμή.

Μαζί με το ζευγάρι και η 9χρονη κόρη τους, Μαρίνα, που είναι το τέταρτο παιδί της παρουσιάστριας. Θυμίζουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει ακόμη τρία παιδιά από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο (2001 - 2010), τον 21χρονο Άγγελο, τη 19χρονη Λάουρα και τη 16χρονη Βαλέρια.

{https://www.instagram.com/p/ChmMry8DEjV/}

Στην Άνδρο λοιπόν και συγκεκριμένα στο Onar στα Άχλα βρίσκει η Ελένη Μενεγάκη το μέρος που της «πηγαίνει» πολύ και το μοιράζεται με μια όμορφη φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε χαλαρή και άβαφη να κοιτά κατάματα τον φακό με ένα ελαφρώς πονηρό και πολύ ικανοποιημένο χαμόγελο που λέει πολλά.

{https://www.instagram.com/p/C7JK4N3NlE3/}

Εξάλλου, όπως αντιλαμβανόμαστε από τη φωτογραφία που μοιράστηκε αμέσως μετά, πίσω από τον φακό ήταν ή ο αγαπημένος της Μάκης ή η Μαρίνα τους, με τους οποίους πόζαρε αμέσως μετά. «Μαζί τους κάθε μερα έιναι γιορτή», γράφει η Ελένη στη λεζάντα και τα είπε όλα!

{https://www.instagram.com/p/C7KJTv1NhKw/}

Οι καλοκαιρινές διακοπές βρίσκονται μία ανάσα μακριά και από εκεί και πε΄ρα αναμένονται αποφάσεις και ανακοινώσεις καθώς οι φήμες θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να μην ανανεώνει το συμβόλαιό της με το Mega.

Ελένη Μενεγάκη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τις πληροφορίες για τέλος συνεργασίας με το Mega

Τελευταία τροποποίηση στις 20.05.2024 - 12:46