Ελένη Μενεγάκη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τις πληροφορίες για τέλος συνεργασίας με το Mega

19.04.2024
Ελένη Μενεγάκη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τις πληροφορίες για τέλος συνεργασίας με το Mega
Θέμα των ημερών η μη ανανέωση του συμβολαίου της Ελένης Μενεγάκη με το Mega και η ίδια δέχτηκε ερωτήσεις από δημοσιογράφους.

Το ρεπορτάζ θέλει την Ελένη Μενεγάκη να μην ανανεώνει το συμβόλαιο της με το Mega και ότι έχει ήδη ενημερώσει τους συνεργάτες της «αφήνοντάς τους» ελεύθερους να κάνουν ό,τι θέλουν την ερχόμενη σεζόν.

Η είδηση δεν επιβεβαιώνεται φυσικά και όλοι περιμένουμε την παρουσιάστρια να ανακοινώσει τα σχέδιά της όταν εκείνη αποφασίσει και όπως εκείνη αποφασίσει - όπως ακριβώς κάνει πάντα, έτσι κι αλλιώς.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ρωτήθηκε ήδη για τα νεότερα αλλά απέφυγε να απαντήσει σε ρεπορτάζ. «Αν τα κανάλι πει κάτι δημόσια ή αν η Ελένη πει κάτι δημόσια, και εγώ δημόσια θα σας πω τη γνώμη μου», είπε στην εκπομπή του, συγκεκριμένα.

Το απόγευμα της Πέμπτης όμως, ρεπόρτερς που περίμεναν την Ελένη έξω από το Mega τη ρώτησαν ευθέως. Κι εκείνη απάντησε ακριβώς όπως περιμέναμε.

Σταμάτησε το αυτοκίνητό της η παρουσιάστρια, άνοιξε το παράθυρο και είπε με τη γνωστή ευγένεια που τη χαρακτηρίζει:

«Μισό λεπτάκι, με τρομάζετε και δεν θέλω να με τρομάζετε. Θέλω να σας πω το εξής: σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε εδώ όμως δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση και θα ήθελα να το σεβαστείτε αυτό, όπως με σέβεστε όλα αυτά τα χρόνια. Καλό απόγευμα».

Εν αναμονή λοιπόν!

Πάντως, για την ιστορία, η αλλαγή πλεύσης ως προς το πως χειρίζεται η Ελένη τα social media τους τελευταίους μήνες συνεχίζεται. Δύο οι αναρτήσεις μέχρι το μεσημέρι σήμερα, για παράδειγμα (και η μέρα δεν έχει τελειώσει).

{https://www.instagram.com/p/C57uWOVNAe6/}

{https://www.instagram.com/p/C58Ls4ktq36/}

Μήπως σκέφτεται να συνεχίσει την καριέρα της ως influencer μετά την τηλεόραση η Ελένη; Αυτή η ξαφνική και υπερβολική για τα δεδομένα της εξωστρέφεια δεν εξηγείται εύκολα. Έστω.. θα δείξει.

Τελευταία τροποποίηση στις 19.04.2024 - 14:56