Η Ρούλα σε ρόλο...νεράιδας του παραμυθιού!

01.03.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Εκεί που καίγομαι πολύ, βλέπω την AGB, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά». Πιο χαμηλά δεν πάνε τα νούμερα της Ρούλας (μία είναι η Ρούλα και δεν χρειάζεται να βάλουμε επίθετο)
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Εκεί που καίγομαι πολύ, βλέπω την AGB, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά». Πιο χαμηλά δεν πάνε τα νούμερα της Ρούλας (μία είναι η Ρούλα και δεν χρειάζεται να βάλουμε επίθετο, διότι είναι ντροπή και ασέβεια στην τεράστια προσφορά της σε τηλεόραση και καλλιτέχνες), η οποία προσπαθεί επί ματαίω να βρει τρόπους να τα ανεβάσει λίγο. Αφού ο ρόλος της «ποιοτικής» και «ανίδεης» κουτσομπόλας δεν της βγήκε, είπε να μεταμορφωθεί σε...καλή νεράιδα που θα μεταμορφώνει τα ασχημόπαπα σε κύκνους!

Η ιδέα αυτή δεν είναι πατέντα Ρούλας (τις πατέντες η Ρούλα τις έβγαλε πριν χρόνια όταν έφτιαξε την τηλεόραση), αλλά πρόκειται για reality που παίζεται στην Αμερική κι έχει προκαλέσει σάλο. Σε αυτό πηγαίνουν γυναίκες που έχουν - λίαν επιεικώς - τα μαύρα τους τα χάλια και μέσα σε τρεις μήνες μεταμορφώνονται σε κουκλάρες. Ειδικοί επιστήμονες τους κάνουν πλαστική, τις γυμνάζουν, ενώ μετά έρχεται σαν κερασάκι στην τούρτα η αλλαγή στυλ. Οι συμμετέχουσες όσο διάστημα είναι μέσα δεν βλέπουν τις αλλαγές που τους γίνονται, παρά μόνο βλέπουν το τελικό αποτέλεσμα. Κι εκεί είναι που παθαίνουν το μεγάλο σοκ.

Η Ρούλα, λοιπόν, θα κάνει κάτι ανάλογο. Οι συμμετοχές, αν και είναι νωρίς, καταφθάνουν μαζικά. Όσες δύστυχες Ελληνίδες είχαν όνειρο να έρθει κάποτε η καλή νεράιδα του παραμυθιού (στην προκειμένη περίπτωση είναι η νεράιδα της τηλεόρασης) και να τις μεταμορφώσει σε πριγκίπισσες, έχουν την ευκαιρία τους. Ήρθε η Ρούλα!

Δήμητρα Ζάρκου