Μεθούσε ανήλικα αγόρια ο Τζάκσον!

02.03.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Μάικλ Τζάκσον στη δίκη που τη Δευτέρα ξεκίνησε η πρώτη μέρα απαγγελίας των κατηγοριών. Κι αν κρίνουμε από το ύφος του εισαγγελέα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Μάικλ Τζάκσον στη δίκη που τη Δευτέρα ξεκίνησε η πρώτη μέρα απαγγελίας των κατηγοριών. Κι αν κρίνουμε από το ύφος του εισαγγελέα (ούτε ο Μάνος Κατράκης σε ελληνική ταινία δεν ήτο τόσο αυστηρός) αλλά και από το κατηγορητήριο, τότε ο «Μιχαλάκης» δύσκολα πολύ δύσκολα γλιτώνει τη στενή, δια το υπόλοιπο του βίου του. Τα όσα ακούστηκαν στην αίθουσα έκαναν το πετσί των παρευρισκόμενων να σηκωθεί δυο πόντους και όλοι να συμφωνήσουν πως αυτά δεν τα έχουν δει ούτε στην πιο νοσηρή ταινία.

Τι είπαν για το «Μιχαλάκη» για το φτωχικό του τη Neverland, που τείνει να αποδειχθεί σε...άντρο ακολασίας; Ο Τζάκσον έφερνε μικρά αγοράκια (η επιλογή φύλου ήτο αυστηρή και στον έλεγχο έτρωγαν πόρτα τα κοριτσάκια) και τους παρουσίαζε την έπαυλή του ως ένα είδος παραδείσου! Εκεί, τα μικρά αγόρια έπιναν αλκοόλ, έβλεπαν πορνό και κοιμόντουσαν νωρίς το πρωί. Μάλιστα, ο εισαγγελέας Τομ Σνέντον περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο ο αοιδός έβαζε το 13χρονο αγόρι που τον κατηγορεί και τον αδελφό του, να παρακολουθούν σελίδες πορνό στο Διαδίκτυο. «Δεν τους διάβαζε παιδικά βιβλία, αλλά επισκέπτονταν μαζί sites με πορνό, ενώ διάβαζαν Playboy κι άλλα πορνοπεριοδικά. Επίσης, δεν τους πρόσφερε γάλα και μπισκότα, αλλά βότκα, ουίσκι και μπέρμπον, τα μεθούσε και μετά τα αποπλανούσε.

Η πλευρά του Τζάκσον αρνήθηκε με έντονο τρόπο τις κατηγορίες, δηλώνοντας πως είναι φανταστικές και στημένες που στόχο έχουν να τον βλάψουν. Έλα, όμως, που υπάρχουν αποδείξεις ενοχής και δη δακτυλικά αποτυπώματα σε περιοδικά πορνό. Δύσκολα τα πράγματα για τον «Μιχαλάκη».

Ζάρκου Δήμητρα