Μήνυση Ρόκκου σε Μουρατίδη!

01.03.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μετά από τους Λάκη Λαζόπουλο ? Αλέξη Κούγια ήρθε η σειρά σε ένα άλλο ζευγάρι τηλεοπτικών προσώπων να λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια. Ο Στέλιος Ρόκκος κατέθεσε μήνυση εναντίον του Νίκου Μουρατίδη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά από τους Λάκη Λαζόπουλο - Αλέξη Κούγια ήρθε η σειρά σε ένα άλλο ζευγάρι τηλεοπτικών προσώπων να λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια. Ο Στέλιος Ρόκκος κατέθεσε μήνυση εναντίον του Νίκου Μουρατίδη, επειδή αυτός σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό περιοδικό, τον χαρακτήρισε «μ...α». Τον εθνικό μας χαρακτηρισμό δηλαδή, που έκανε έξαλλο τον αοιδό. Έτσι, ζητεί από τον γνωστό παραγωγό - κριτή σε reality - dj - συγγραφέα παιδικών βιβλίων και τηλεοπτικό μαϊντανό των ποσό των 150 χιλιάδων ευρώ, προκειμένου να φύγει η ντροπή που ένιωσε ο γιος του Ρόκκου όταν διάβασε τη συνέντευξη.

Ο Μουρατίδης κατά την προσφιλή του συνήθεια, κάθε φορά που κατηγορεί ή βρίζει κάποιον, του ζητά δημόσια συγνώμη και ρίχνει το βάρος σε άλλον. Ο Ρόκκος, όμως, επειδή δεν είναι...γάτα που σπινάρει στο γιαούρτι, ούτε πρόκειται για γίδα που μασάει ταραμά, δεν δέχεται τη δημόσια συγνώμη του...συν-κριτή του στο Fame και επιμένει πως θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια. «Κάθε εβδομάδα θα έρχεται στο γιο μου και θα του δίνει δύο χιλιάδες ευρώ για την ντροπή που ένιωσε όταν διάβασε τη συνέντευξη» λέει ο αοιδός.

Ο «κατηγορούμενος» - ω τι πρωτότυπο - αρνείται πως είπε τον Ρόκκο με το δημοφιλές «μ...α» και δηλώνει πως θα ψάξει το θέμα, διότι έχει την υποψία πως του έπαιξαν...ρουφιανιά. Η συνέντευξη ήτο τηλεφωνική και δεν έπρεπε να μπουν όλα όσα έλεγε. Τι να πούμε, άβυσσος η ψυχή του Μουρατίδη!

Δήμητρα Ζάρκου