Φόουσετ και Ο΄Νιλ αφήνουν το γιο τους στην φυλακή.

08.04.2009
Ο Ρεντμοντ Ο΄Νηλ( Redmond O' Neal), παραμένει στην φυλακή, αφού οι γονείς του Φάραχ Φώσετ (Farrah Fawcett) και Ράιαν Ο΄Νηλ (Ryan O΄Neal), αρνήθηκαν να πληρώσουν την εγγύηση των 75.000 δολαρίων.

Ο Ρέντμοντ Ο΄Νιλ( Redmond O' Neal) παραμένει στην φυλακή, αφού οι γονείς του Φάρα Φόουσετ (Farrah Fawcett) και Ράιαν Ο΄Νιλ (Ryan O΄Neal), αρνήθηκαν να πληρώσουν την εγγύηση των 75.000 δολαρίων για την απελευθέρωσή του.

Ο γιος της ηθοποιού -η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο δίνοντας μάχη με τον καρκίνο που έχει εξαπλωθεί στο συκώτι- εμφανίστηκε την Τρίτη στο δικαστήριο κατηγορούμενος για κατοχή ηρωίνης, την οποία προσπάθησε να περάσει στις φυλακές την Κυριακή.

Ο 24χρονος Ρέντμοντ παρουσιάστηκε στην δικαστική αίθουσα μέσα σε ένα μεγάλο σιδερένιο κλουβί -σαν επικίνδυνος κακοποιός- φορώντας την μπλε φόρμα των φυλακών. Ζήτησε διακανονισμό, αλλά τελικά η δίκη θα γίνει στις 24 Απριλίου όπως είχε οριστεί αρχικώς.

Ο εισαγγελέας όρισε εγγύηση 75.000 δολαρίων για να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος. Ο πατέρας του όμως δεν φαίνεται διατεθειμένος, να πληρώσει την εγγύηση όπως αναφέρει το RadarOnline.com. Τον αφήνει πίσω από τα σίδερα της φυλακής, μέχρι την ημέρα της δίκης. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός συλλαμβάνεται για ναρκωτικά.

Τον Ιούνιο του 2008, καταδικάστηκε μαζί με τον πατέρα του για χρήση ναρκωτικών ουσιών και παράλληλα αντιμετωπίζε ανάλογες κατηγορίες σε μια άλλη υπόθεση, που δήλωσε αθώος, μόλις πριν από δύο εβδομάδες.

Εντωμεταξύ -σύμφωνα με δημοσιεύματα- μόλις την περασμένη εβδομάδα τον έδιωξαν από την απεξάρτηση, αλλά οι κατήγοροι δεν επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση. Ο δικηγόρος του Ρέντμοντ δεν θέλησε να σχολιάσει.