Οι Μπέκαμ πήγαν στα χιόνια και μετράνε... σπασίματα [photos & vds]

23.02.2017
Ολιγοήμερες διακοπές στον Καναδά έκανε σύσσωμη η διάσημη οικογένεια και φυσικά επιδόθηκε στα χειμερινά σπορ. Σκι και σνόουμπορντ για τα μέση της οικογένειας Μπέκαμ, όμως δεν έλειψαν και τα ατυχήματα.

Στο Whistler του Καναδά ταξίδεψαν σύσσωμοι οι Μπέκαμ για να ξεκουραστούν, μόλις ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη.

Τα αγόρια της οικογένειας απόλαυσαν το σνόουμπορντ και η μικρή Χάρπερ έκανε τα πρώτα μαθήματα στο σκι εντυπωσιάζοντας τον πατέρα της, που δε χόρταινε να την τραβάει φωτογραφίες. Το ταξίδι αυτό όμως δεν ήταν μόνο γέλια και χαρές... Υπήρξαν και μερικά μελανά σημεία, τα οποία αποκαλύπτουμε αμέσως παρακάτω.

3 μέρες εντατικών μαθημάτων και εξάσκησης και τελικά ο Ντέιβιντ, ο Μπρούκλιν, ο Ρόμεο και ο Κρουζ φάνηκε να το "κατέκτησαν" το σνόουμπορντ. Έλα όμως που τα είχαν τα ατυχηματάκια τους.

Ο μεν Μπρούκλιν έπεσε και έσπασε την κλείδα του -και τώρα κυκλοφορεί μπανταρισμένος [φωτό πιο κάτω], ο δε Ντέιβιντ έσπασε ένα δόντι του, σύμφωνα με τη Mirror.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε την "κατεβασιά" του Μπρούκλιν στο τέλος της οποίας φαίνεται το μοιραίο πέσιμο... Σιδερένιοι.. .

Broke my collarbone at the end

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on Feb 17, 2017 at 10:46am PST

Κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να απολαύσετε τις υπόλοιπες "ανέφελες" οικογενειακές στιγμές των Μπέκαν στον Καναδά.