Φαίη Σκορδά: Η αποκάλυψη για την σεξουαλική ζωή του Σπαλιάρα

23.02.2017
Αφορμή για να περιγράψει η Φαίη Σκορδά όσα είχαν γίνει πέρυσι το καλοκαίρι, όταν ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, στάθηκε ένα πλάνο του μοντέλου από το Survivor.

Συγκεκριμένα πριν από μερικά χρόνια, όταν ο Γιάννης Σπαλιάρας βρισκόταν με την ομάδα του Πρωινούστο Πόρτο Χέλι, κατά την διαμονή του στο ξενοδοχείο η πρωινή παρέα δεν κατάφερε να κλείσει μάτι όλη τη νύχτα, από τις φωνές και τους θορύβους που έβγαιναν από το δωμάτιο με την κοπέλα του.

Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής: «Παιδιά, ήταν οι ωραιότερες μέρες στο Χέλι με τον Σπαλιάρα. Γιατί είχε έρθει ο άνθρωπος με την κοπέλα του και ήταν πολύ ερωτευμένο ζευγάρι . Την άλλη μέρα που λέτε στο πρωινό που πήγαμε να φάμε στο ξενοδοχείο και οι τεχνικοί και όλοι μαζί, εγώ ακούω με τα μωρά στο χέρι … “Και ο Σπαλιάρας από εδώ … και ο Σπαλιάρας στο ξενοδοχείο το βράδυ”, όλη τη νύχτα αυτοί που μένανε στα διπλανά δωμάτια, πήραν τηλέφωνο στο ξενοδοχείο, ενώ πολλοί πήγαν στα διπλανά δωμάτια εκεί του Σπαλιάρα και ακούγανε τον Σπαλιάρα που ήταν με την κοπέλα του».