Ο πρώην της Μαράι Κάρεϊ έγινε ξανά πατέρας! Πώς αντέδρασε η σταρ [photos]

23.02.2017
Ο Νικ Κάνον, από τον οποίο η διάσημη τραγουδίστρια πήρε διαζύγιο πρόσφατα έγινε ξανά πατέρας, και η σταρ -η οποία δε διακρίνεται για τον καλό της χαρακτήρα- αντέδρασε απρόσμενα.

Στιγμές μεγάλης ευτυχίας ζει ο ράπερ και ηθοποιός Νικ Κάνον αφού η σύντροφός του Μπρίτανι Μπελ έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και η χαρά του δεν περιγράφεται.

Έδειξε σε όλο τον κόσμο το νεογέννητο γιο του Γκόλντεν Σέιγκον αναρτώντας μια φωτογραφία του στο Instagram ενώ τον κρατά αγκαλιά και με μια ιδιαίτερα συγκινητική αφιέρωση. Δείτε την εδώ:

«Το κλάμα μπορεί να κρατήσει μια νύχτα, αλλά η Χαρά θα επιστρέψει το πρωί. Όσο σκληρά και αν σε χτυπήσει ο κόσμος, ο Θεός πάντα μας υπενθυμίζει τον αληθινό σκοπό μας. Καλώς ήρθες στη γη γιε μου!»

Αυτό είναι το τρίτο παιδί του 36χρονου Κάνον αφού με την πρώην σύζυγό του Μαράια Κάρεϊ έχουν αποκτήσει τα δίδυμα Μόροκαν και Μονρόε. «Το ανακοίνωσα εγώ ο ίδιος στα παιδιά μου ότι θα αποκτήσουν ένα αδερφάκι και είναι ενθουσιασμένα» δηλώνει ο ράπερ. «Η Μαράια, ο Μόροκαν και η Μονρόε θα είναι πάντα η οικογένειά μου, αλλά μπορούμε να έχουμε και άλλες πτυχές της οικογένειάς μας».

Δείτε τη Μαράια και το Νικ σε παλιότερες ευτυχισμένες στιγμές.

Ποια είναι όμως η αντίδραση της 46χρονης σταρ που φημίζεται για τη συμπεριφορά ντίβας που τη διακρίνει; Άλλωστε δεν έχει κλείσει ακόμα χρόνος μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου τους. Πηγές καλά προσκείμενες στην Κάρεϊ δηλώνουν ότι «Η Μαράια το γνώριζε εδώ και λίγο και μάλιστα τον συνεχάρη. Έχουν πολύ καλή σχέση και συνεχίζουν να είναι πολύ καλοί γονείς και οι δύο για τα παιδιά τους. Άλλωστε αυτό το διάστημα βρίσκεται στο Ντουμπάι μαζί με το νέο της αγαπημένο για συναυλίες».

Εδώ η τραγουδίστρια στο Ντουμπάι.

Και εδώ μαζί με τα δίδυμα παιδιά της με τον Τζον Κάνον.

Pon de studio with #demkids 😄😍💕

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on