Κατερίνα Διδασκάλου: «Έχω αποφασίσει να μην κάνω πλαστικές επεμβάσεις»

25.10.2016
Η πράξη έχει αποδείξει πως οι -διάσημες- κυρίες θεωρούν τον χρόνο που περνάει εχθρό τους και έτσι οι περισσότερες προσπαθούν να σβήσουν όσο καλύτερα μπορούν τα σημάδια που αυτ΄ςο αφήνει πάνω τους.

Άλλες το κάνουν με επιτυχία, άλλες παραμορφώνονται και τρομάζεις να τις αναγνωρίσεις από ένα σημείο και μετά αφού λες χίλιες φορές να είχαν πέντε ρυτίδες παραπάνω παρά να γίνονταν μία άλλη.

Βέβαια, υπάρχουν και κάποιες που έχουν συμφιλιωθεί με τον χρόνο και δε δείχνουν διατεθειμένες να μπουν σε αυτή τη διαδικασία και προτιμούν να μεγαλώσουν «φυσικά».

Στην τελευταία κατηγορία ανήκει και η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Αγορά και σε ερώτηση πως τα πάει με το πέρασμα του χρόνου και αν λέει την ηλικία της, απάντησε:

«Ο κόσμος με βλέπει τόσα χρόνια πια! Και βέβαια περνάει ο χρόνος, αλλά έχω αποφασίσει να μην κάνω επεμβάσεις. Προτιμώ να λένε, η Διδασκάλου μεγαλώνει καλά παρά να λένε πωπω πώς παραμορφώθηκε. Αγαπημένο μου μοτο είναι το τραγούδι των Rolling Stones που λέει " Time is on my side..." και έτσι ακριβώς νιώθω.»