Καρύδη-Αθερίδης: Απαντούν στις κατηγορίες ότι «ξεπουλάνε» τη σχέση τους [photo]

25.10.2016
Η κοινή τους φωτογράφηση, ξαπλωμένοι σε ένα κρεβάτι, και οι συνεντεύξεις τους μετά τη δημόσια κοινοποίηση της σχέσης τους έχουν προκαλέσει απανωτά σχόλια. Μάλιστα, κάποιοι θεωρούν ότι οι δυο ηθοποιοί έχουν φτάσει στο άλλο άκρο.

Αφορμή το εξώφυλλο και η κοινή τους φωτογράφηση για το περιοδικό Down Town, όπου πάλι πόζαραν μαζί σε ένα κρεβάτι.

Πριν είχαν πλήρη αποχή από τα media, ενώ τώρα έχουν καταλήξει να «πουλάνε» τη σχέση τους. Ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη σε δηλώσεις τους μετά το τέλος της παράστασης «Το ψέμα» στην οποία συμπρωταγωνιστούν απάντησαν μεταξύ άλλων στις κατηγορίες που έχουν δεχτεί.

«Κάνω promotion της παράστασης. Παίζουμε μαζί σε μια παράσταση ξέρετε. Δεν φωτογραφίζομαι για τη σχέση μου, φωτογραφίζομαι για την παράσταση που παίζουμε εδώ μαζί ένα ζευγάρι. Δεν φωτογραφιζόμαστε τα καλοκαίρια που δεν έχουμε δουλειά ή κάποιες μέρες που δεν έχουμε κάποιο λόγο» σχολίασε η Σμαράγδα Καρύδη, ενώ ο Θοδωρής Αθερίδης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του λέγοντας «Ας το κάνουν και αυτοί».

Δείτε τι είπαν Σμαράγδα Καρύδη και Θοδωρής Αθερίδης για τη σχέση τους στο Down Town:

Ο Αθερίδης «στόλισε» - με την καλή έννοια - τη Σμαράγδα:

«Αγάπη, απέραντη αγάπη μόνο αισθάνομαι για τη Σμαράγδα. Επίσης, νιώθω συντροφικότητα, μοιράζομαι μαζί της όλη μου τη ζωή, την καθημερινότητά μου. Τα θετικά της είναι ότι δεν πεισμώνει, δεν κακιώνει και, το πολύ βασικό, δίνει τόπο στην οργή. Το ότι είναι πολύ έξυπνη δεν με εντυπωσιάζει. Δεν με εντυπωσιάζει πια η εξυπνάδα στους ανθρώπους, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχουν κατανόηση και καλή καρδιά. Σε ξεκουράζει η καλοψυχία. Η εξυπνάδα είναι εντυπωσιακό πράγμα, αλλά δεν σε γαληνεύει.»

Αλλά και η Σμαράγδα έδειξε πόσο θαυμάζει τον Θοδωρή:

«Θαυμάζω στον Θοδωρή το πόσο καλός και ανεκτικός είναι. Άνθρωπος πραγματικά καλοπροαίρετος. Είναι πηγαίο ταλέντο και ό,τι δημιουργεί του βγαίνει πολύ εύκολα. Και είναι πολύ καλός άνθρωπος με την ουσιαστική έννοια του όρου. Είναι ένας ωραίος άνθρωπος. Τον θαυμάζω για πολλούς λόγους.»