Αλογοουρά - θηλιά: Το τέλειο χτένισμα για το Πάσχα

04.05.2024
Αλογοουρά - θηλιά: Το τέλειο χτένισμα για το Πάσχα
Μπορεί να σου φαίνεται «παλιακό» όμως το trend αυτό «είναι ακόμη εδώ», πιο ζωντανό από ποτέ και σου δίνει μια έκτακτη λύση για μία εύκολη, γρήγορη κομψή «μεταμόρφωση».

Μιλάμε για την αλογοουρά - κοτσίδα που δείχνει έτοιμη να «πέσει» αλλά στερεώνεται με την «θηλιά». Πρόκειται για ένα trend που δεν απαιτεί ούτε πολύ χρόνο αλλά ούτε και κόπο για να πετύχεις και είναι το ιδανικό χτένισμα για το Πάσχα αφού είτε είσαι στο χωριό είτε στο σπίτι αφήνει τα μαλλιά σου καλοχτενισμένα χωρίς να χαλάσεις ευρώ. Παρακάτω θα δεις πώς μπορείς μόνη σου να πετύχεις την πιο σέξι θηλιά της σεζόν και καλή Ανάσταση (μαλλιών)!

H αλογοούρα της Kate Hudson είναι το απόλυτο χτένισμα για τις γιορτές

Τα μυστικά της κοτσίδας-θηλιά σου... ξεδιπλώνονται αρκεί να εξασφαλίσεις μια λεία επιφάνεια για να δουλέψεις επάνω της. Στην ουσία πρόκειται για μια κοτσίδα-θηλιά που μπορεί να είναι στο ένα πλάι ή να πέφτει ανάλαφρα πίσω ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις. Το βασικό είναι το σωστό λούσιμο (μαλακτική και μάσκα απαραίτητα αν έχεις ξηρά μαλλιά) για να μπορέσεις να δημιουργήσεις! Ας ξεκινήσουμε...

Βήμα πρώτο: Αφού λοιπόν λούσεις τα μαλλιά σου, άπλωσε το σέρουμ σου για έξτρα λάμψη που θα αφήσει τα μαλλιά σου ευκολοχτένιστα και λεία.

Βήμα δεύτερο: Μάζεψε τα μαλλιά σου σε μια χαμηλή και χαλαρή κοτσίδα και σφράγισε το αποτέλεσμα με ένα λαστιχάκι.

Βήμα τρίτο: Με τα δάχτυλα σου ξεχώρισε τα μαλλιά σου πάνω από το λαστιχάκι δημιουργώντας μια τρύπα ακριβώς επάνω από το λαστιχάκι που “κρατάει” την κοτσίδα σου.

5 συμβουλές από τον hair stylist της Jennifer Lopez για να αποκτήσεις εύκολα όγκο στο μαλλί σου

Βήμα τέταρτο: Πέρασε την κοτσίδα σου πάνω από το λαστιχάκι μέσα στην τρύπα που δημιούργησες και πέρασε τα υπόλοιπα μαλλιά σου.

Βήμα πέμπτο: Τράβηξε την κοτσίδα σου προς τα έξω για να την τεντώσεις και έχεις έτοιμο το πιο τέλειο χτένσιμα ενώ το τελευταίο που πρέπει να κάνεις είναι να περάσεις την κοτσίδα σου κάτω από το λαστιχάκι και άφησε τις άλλες να αναρωτιούνται πώς βρήκες κομμωτήριο στο χωριό!

Extra Tip: όσο πιο κοντά είναι τα μαλλιά σου η κοτσίδα-θηλιά γίνεται άνετα κότσος-θηλιά, οπότε όπως και να έχει είσαι μέσα στη μόδα!

Τελευταία τροποποίηση στις 03.05.2024 - 18:22