5 συμβουλές από τον hair stylist της Jennifer Lopez για να αποκτήσεις εύκολα όγκο στο μαλλί σου

5 συμβουλές από τον hair stylist της Jennifer Lopez για να αποκτήσεις εύκολα όγκο στο μαλλί σου
Ο Chris Appleton επιμελήθηκε τα μαλλιά της JLo και για τον γάμο της
Αυτήν την περίοδο ότι βλέπεις στο TikTok το οποίο αφορά στα μαλλιά, τις τάσεις στα χτενίσματα και τα προϊόντα styling καταλήγει στο ίδιο πράγμα: Όλες μας θέλουμε πιο πυκνά μαλλιά.

Οι γυναίκες αλλάζουν τον τρόπο που κάνουν τις αλογοουρές τους. Τα brands λανσάρουν νέες φόρμουλες αύξησης όγκου. Τα κομψά, ίσια χτενίσματα έχουν ανοίξει τον δρόμο για την επιστροφή των εμβληματικών φορμαρισμάτων των supermodel της δεκαετίας του '90.

Πώς όμως να αποκτήσεις πιο πυκνά μαλλιά; Τον λόγο έχει ο ειδικός. Ο hair stylist των celebrity Chris Appleton - ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για τα γεμάτα όγκο μαλλιά και της Jennifer Lopez, μεταξύ άλλων - μοιράζεται τις συμβουλές του για μια πιο γεμάτη εμφάνιση στο κεφα΄λι.

{https://www.instagram.com/p/CgIhTdgpgcN/?hl=el}

Συμβουλή #1: Άλλαξε τη χωρίστρα σου

Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να αλλάξεις κάτι που έχεις συνηθίσει, αλλά το να αλλάζεις τα πράγματα κάθε τόσο μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις τα μαλλιά σου πιο πυκνά: μια νέα κατεύθυνση της χωρίστρας σου δίνει στις ρίζες των μαλλιών σου μια φυσική ανύψωση.

Αυτή η τεχνική είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσεις κίνηση σε λεπτά μαλλιά

Συμβουλή #2: Δοκίμασε το κόλπο του TikTok για την αλογοουρά

Αυτό το κόλπο που έχει γίνει viral στο TikTok φημίζεται για την ικανότητά του να ανασηκώνει τα μαλλιά σου με τη βοήθεια της αλογοουράς. Χωρίσε τα μαλλιά σου σε δύο μέρη και στερέωσε το πάνω μέρος με ένα ελαστικό δέσιμο. «Στη συνέχεια χώρισε το κάτω μέρος σε δύο ακόμη τμήματα και δέσε τα πάνω από την πρώτη αλογοουρά», λέει ο Appleton.

{https://www.tiktok.com/@chrisappletonhair/video/7053990111020617006}

Συμβουλή #3: Χρησιμοποίησε μια στρογγυλή βούρτσα στις ρίζες

Μερικές φορές, το να αποκτήσεις πιο πυκνά μαλλιά είναι τόσο απλό όσο να αλλάξεις τον τρόπο που χτενίζεις τα μαλλιά σου μετά το ντους. Ο Appleton συνιστά να υιοθετήσεις αυτό το κόλπο για να αναζωογονήσεις τις ρίζες των μαλλιών σου: ξεκίνα εφαρμόζοντας ένα σπρέι για όγκο στα μαλλιά σου. «Ψέκασε τις στεγνές ρίζες και πάρε μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα, τυλίγοντας τα κομμάτια γύρω της και ανασηκώνοντας προς τα πάνω ενώ τα θερμαίνεις για λίγα μόνο δευτερόλεπτα», λέει ο Appleton. Το αποτέλεσμα; «Στιγμιαίος όγκος».

Πώς να κάνεις slick κότσο χωρίς να κάνεις κακό στα μαλλιά σου

Συμβουλή #4: Άλλαξε τον κότσο σου

Εάν έχεις φυσικά λεπτά μαλλιά, μπορεί να είναι δύσκολο να αποκτήσεις όγκο σε έναν κότσο - αλλά ο Appleton έχει ένα κόλπο για αυτό. Ξεκίνα βάζοντας τα μαλλιά σου σε μια αλογοουρά στην κορυφή των μαλλιών σου με ένα λαστιχάκι για τα μαλλιά, στη συνέχεια άπλωσε τα μαλλιά γύρω από τη βάση της αλογοουράς και βάλε ένα λάστιχο από πάνω. Χώρισε τα λυμένα μαλλιά σε δύο κομμάτια και σταύρωσε τα γύρω από τη βάση του κότσου, στερεώνοντας τις άκρες στη θέση τους με δύο φουρκέτες μαλλιών.

{https://www.tiktok.com/@chrisappletonhair/video/7059844986375982383}

Συμβουλή #5: Σκέψου τα extensions

Ο ευκολότερος τρόπος για να προσθέσεις όγκο στα μαλλιά σου είναι τα extensions, λέει ο Appleton. Σχεδόν όλα τα ογκώδη χτενίσματα των αγαπημένων σου celebrity χρησιμοποιούν extensions για μεγαλύτερη κάλυψη. Μπορείς να ακολουθήσεις τις συμβουλές του κομμωτηρίου και να βάλεις επαγγελματικά extensions ή να πάρεις κλιπ που μπορείς να βάζεις και να βγάζεις στο σπίτι.

Τελευταία τροποποίηση στις 04.05.2023 - 08:22