4 κουρέματα που θα «φορεθούν» πολύ τη φετινή άνοιξη

4 κουρέματα που θα «φορεθούν» πολύ τη φετινή άνοιξη
Κάθε εποχή που αλλάζει φέρνει την επιθυμία για αλλαγές. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου, να προσθέσεις κάποια καινούργια κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σου ή να οργανώσεις μια μικρή απόδραση για να αλλάξεις παραστάσεις. Ή απλά να επιλέξεις ένα νέο κούρεμα για να ανανεωθείς.

Αυτό έκανε και η Jenna Ortega του Wednesday που άφησε τις μακριές μπούκλες της για ένα κυματιστό shag που δείχνει πολύ νεανικό. Επίσης, η Hailey Bieber η οποία έκανε ένα απίθανο καρέ κούρεμα που, να το θυμηθείς, θα γίνει ένα από τα μεγαλύτερα trend μέσα στη χρονιά που διανύουμε. Ας δούμε παρακάτω 4 κουρέματα που θα «φορεθούν» πολύ τη φετινή άνοιξη

Καρέ

{https://www.instagram.com/p/CoNgfFGPM3f/}

Λένε ότι όταν μια γυναίκα αλλάζει τα μαλλιά της έχει σκοπό να αλλάξει τη ζωή της... Και ένα κομψό power καρέ είναι ο τέλειος τρόπος για να αγκαλιάσεις την εσωτερική σου δύναμη.

Αυτή είναι η σωστή σειρά με την οποία πρέπει να εφαρμόζεις προϊόντα styling, ανάλογα με την υφή των μαλλιών σου

Κούρεμα Πεταλούδα

{https://www.instagram.com/p/CmKMgj9PaXd/}

Ευτυχώς υπάρχουν πολλά κουρέματα να κάνεις εάν έχεις εξαιρετικά μακριά μαλλιά. Οι μακριές φράντζες που πλαισιώνουν το πρόσωπο είναι μια μικρή λεπτομέρεια που δημιουργεί ένα διακριτικό look για να τονίζει το μήκος. Και οι φράντζες θα το ανασηκώσουν και θα βοηθήσουν τα μαλλιά να παραμείνουν πλούσια.

Λεπτές αφέλειες

{https://www.instagram.com/p/CkywhRkPJ1b/}

Oι αφέλειες θα είναι ένα μεγάλο trend το 2023. Ήδη είναι ένα εξαιρετικό δημοφιλές κούρεμα — είτε σε στυλ κουρτίνας είτε σε ίσιες λεπτές αφέλειες.

Σκέφτεσαι να κάνεις αφέλειες; Πρέπει να ακούσεις τη συμβουλή της Lily Collins

Shag

{https://www.instagram.com/p/CmVQftsLDbg/}

Όταν σταρ σαν την Jenna Ortega του Wednesday κουρεύονται και κάνουν ένα κυματιστό shag, είναι βέβαιο ότι θα γίνει hot trend αυτή την άνοιξη.