Σοκ από τον ξαφνικό θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου και η πιο συγκινητική ανάρτηση ήρθε από τη SoulaGlamorus

04.05.2024
Σοκ από τον ξαφνικό θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου και η πιο συγκινητική ανάρτηση ήρθε από τη SoulaGlamorus
Η Άννα Παναγιωτοπούλου έφυγε από τη ζωή το Μεγάλο Σάββατο, 4 Μαΐου 2024. Ήταν 76 ετών και τα τελευταία χρόνια, η ηθοποιός έπασχε από τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Η είδηση για τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στον καλλιτεχνικό κόσμο άλλα όχι μόνο καθώς η ηθοποιός που ταυτίστηκε τηλεοπτικά με τους ρόλους της Μαντάμ Σουσούς (για τους παλιότερους), της μίας εκ των Τριών τηλεοπτικών Χαρίτων (για τους λίγο νεότερους) και της Χριστίνα Μαρκάτου στο Dolce Vita των 90s, πέθανε ξαφνικά, καθώς τα τελευταία χρόνια έπασχε από Αλτσχάιμερ.

Τη θλιβερή είδηση την έκανε γνωστή ο Σταμάτης Κραουνάκης μέσα από μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γράφοντας: «Έφυγε η Άννα» και ακριβώς από κάτω έβαλε μία ηλεκτρονική διεύθυνση που παρέπεμπε σε βίντεο με ερμηνεία της Άννας Παναγιωτοπούλου σε εμφάνισή της στο Ηρώδειο το 2008.

Πέθανε η Μίνα Αδαμάκη, που έγραψε ιστορία στις "Τρεις Χάριτες"

kraounakiss_anna

Με τη σειρά του ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε το δικό του αντίο και τα social media γέμισαν με αποχαιρετιστήριες αναρτήσεις.

«Αντίο ΑΝΝΑ....Σπουδαία κυρια του θεατρου μας...Αννα του Ελεύθερου θεάτρου που άλλαξε την επιθεώρηση και την ματιά μας.. Αννα της Ελεύθερης Σκηνής και των σπουδαίων ρόλων.. Αννα της ανεπανάληπτης Μαντάμ Σουσούς όπου είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί της.. Αννα των τριών Χαρίτων που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ..Καλό ταξίδι.. Σ ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στο Θέατρο και στο κοινό μας.», γράφει ο Πρόεδρος του ΣΕΗ.
{https://www.facebook.com/photo/?fbid=2185297831809644&set=a.209158239423623}
Η ανάρτηση της SoulaGlamorous όμως μας συγκίνησε περισσότερο καθώς συσχέτισε την απώλεια αυτή με τον θάνατο της ηθοποιού Κατερίνας Ζιώγου, η οποία υποδήθηκε την κόρη της Άννας Παναγιωτοπου΄λου στην εξαιρετικά δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Dolce Vita (1995 - 1997) και η οποία έφυγε από τη ζωή τον Μάρτιο του 2020. Η τηλεοπτική της μητέρα «Χριστίνα Μαρκα΄του» τότε την είχε αποχαιρετήσει με συγκίνηση τότε.
«Χριστίνα να προσέχεις την Ντορίτα», γράφει η SoulaGlamorous και, όντως, συγκινεί.

{https://www.instagram.com/p/C6izPXgI3KV/}

Εκτός από την τηλεόραση, φυσικά, η Άννα Παναγιωτοπούλου άφησε στη δική της σφραγίδα και στο θέατρο. Μαζί με τον Σταμάτη Φασουλή υπήρξαν βασικά μέλη στο Ελεύθερο Θέατρο και πρωταγωνίστησαν στην πρώτη του μεγάλη επιτυχία Και συ χτενίζεσαι, που το έκανε γνωστό και αγαπητό στο ευρύ κοινό. Ανέβαζαν παραστάσεις ποικίλου ρεπερτορίου, από Μπρεχτ μέχρι Χουρμούζη.

Άννα Παναγιωτοπούλου: «Πόσο "άλλοι" είναι δηλαδή o Ρουβάς με τον Νταλάρα» | Gossip-tv.gr

Το 1980, το Ελεύθερο Θέατρο σταμάτησε και ιδρύθηκε η Ελεύθερη Σκηνή, από την Άννα Παναγιωτοπούλου και τον Σταμάτη Φασουλή, που επρόκειτο ουσιαστικά για μια μετονομασία του Ελεύθερου Θεάτρου. Η Άννα Παναγιωτοπούλου συνέχισε με επιθεωρήσεις, στις οποίες έπαιζε αλλά έγραφε και το σενάριο.

Τελευταία τροποποίηση στις 04.05.2024 - 16:20