Άννα Παναγιωτοπούλου: H τηλεοπτική «Χριστίνα Μαρκάτου» αποχαιρετά τη «Ντορίτα» της!

05.03.2020
Άννα Παναγιωτοπούλου: H τηλεοπτική «Χριστίνα Μαρκάτου» αποχαιρετά τη «Ντορίτα» της!
Σε ηλικία μόλις 49 ετών έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Κατερίνα Ζιώγου.

Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή 10 ημέρες μετά, όταν τελέστηκε το μνημόσυνο.

Η τηλεοπτική «Ντορίτα» από τη σειρά του Mega "Ντόλτσε βίτα" έδωσε μία άνιση μάχη με τον καρκίνο και δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Δείτε ακόμη: Αλίκη Κατσαβού: Μοιράζεται την τελευταία αγκαλιά του Κώστα Βουτσά με τον Φοίβο και συγκινεί [photo]

Η τηλεοπτική της μητέρα Χριστίνα Μαρκάτου, κατά κόσμον Άννα Παναγιωτοπούλου, μιλώντας στο protothema.gr δήλωσε σοκαρισμένη από τον θάνατο της Κατερίνας Ζιώγου.

«Έπεσα από τα σύννεφα όταν πληροφορήθηκα πως έφυγε τόσο ξαφνικά και τόσο νωρίς. Δεν γνώριζα για την περιπέτεια της υγείας της, δεν μού είχε κάτι κάποιος από τους κοινούς γνωστούς μας. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ.Η Κατερίνα ήταν ένα υπέροχο πλάσμα και μια εξαιρετική ηθοποιός απ’ αυτές που δεν συναντάς συχνά.

Την πρωτοείδα λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του “Ντόλτσε Βίτα” στο θέατρο, σε μια παράσταση που έπαιζε τότε στο πλευρό της Νόνικα Γαληνέα. Την γνώριζε, ο Αλέξανδρος Ρήγας, που είχε κάνει το σενάριο και την σκηνοθεσία, και με πήγε για να τού πω τη γνώμη μου. Ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλή και συμφώνησα αμέσως πως είναι η ιδανική επιλογή για το ρόλο της Ντορίτας. Η Κατερίνα είχε έμφυτη ευγένεια και καλοσύνη. Δεν ήταν απλώς ευγενική στα τυπικά.

Η ευγένειά της έβγαινε σε κάθε της κίνηση. Ήταν αξιοπρεπέστατη. Θυμάμαι κάποια στιγμή στα γυρίσματα ορισμένοι από τους ηθοποιούς, δεν έχει σημασία ποιοι, τής είχαν κάνει μια χοντρή πλάκα κι εκείνη στενοχωρήθηκε τόσο πολύ που ήθελε να φύγει από τη σειρά.

Την έπιασα εγώ και τής είπα να μην δίνει σημασία σε σαχλαμάρες και να κάνει τη δουλειά της. Ηταν μεν ευγενική με όλους, δεν κρατούσε ποτέ κακίες δεν ήθελε όμως και να τής συμπεριφέρονται με τρόπους που την ενοχλούν.

Η αλήθεια είναι πως συχνά τής έδινα συμβουλές. Ήμουν πολύ προστατευτική απέναντί της. Την αγαπούσα και με αγαπούσε πολύ» είπε η Άννα Παναγιωτοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός έκανε επίσης λόγο για ένα κλειστό, αρκετά μοναχικό κορίτσι που ήταν μεν ευγενική με όλους, δεν κρατούσε ποτέ κακίες, δεν ήθελε όμως και να τής συμπεριφέρονται με τρόπους που την ενοχλούν.