Θέλεις να κάνεις τη σχέση σου να διαρκέσει περισσότερο; Δες τι πρέπει να κάνεις σύμφωνα με το ζώδιό σου (Μέρος Α’)

14.10.2020
Θέλεις να κάνεις τη σχέση σου να διαρκέσει περισσότερο; Δες τι πρέπει να κάνεις σύμφωνα με το ζώδιό σου (Μέρος Α’)
Μπορεί όλα να είναι τέλεια στην αρχή (σχεδόν πάντα είναι). Όμως, το θέμα που σε ενδιαφέρει περισσότερο, σίγουρα, είναι η διάρκεια. Η σχέση θέλει δουλειά και από τις δυο πλευρές. Νόμος. Όποια άλλη σκέψη δεν μπορεί να αποτελέσει σταθερή βάση για ένα καλύτερο αύριο. Στο πλαίσιο αυτής της δουλειάς όμως, μπορείς να βρεις μερικές απαντήσεις που ψάχνεις στ' αστέρια. Γιατί ναι, καθώς το κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτητριστικά, δεν αποκλείεται σε αυτά τα στοιχτεί να βρεις και τις απαντήσεις που θέλεις για για το πώς να διαχειριστείς της συνέχεια. Ιδού μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τα πρώτα έξι ζώδια του ζωδιακού:

Κριός

Μερικές φορές μπορεί να είσαι λίγο πιεστική - πρέπει πάντα να έχεις δίκιο! Αλλά για να διατηρήσεις τη σχέση σου δυνατή, πρέπει να αφήσεις τον καλό σου να κερδίσει μερικές διαφωνίες (Λίγες μόνο!). Θυμήσου, δεν χρειάζεται πάντα να έχεις την τελευταία λέξη.

Ταύρος

Ως ισχυρός και αθόρυβος τύπος, δεν εκφράζεις πάντα αυτό που πραγματικά θέλεις και χρειάζεσαι. Αλλά πρέπει να πεις στον καλό σου τι θέλεις για να βεβαιωθείς ότι είστε και οι δύο στο ίδιο μήκος κύματος, αντί να περιμένεις να διαβάσει το μυαλό σου! Να είσαι αληθινή, Ταυρίνα!

Δίδυμοι

Σου αρέσει να μιλάς. Πάρα πολύ. Είτε πρόκειται για μια συνομιλία μεταξύ σας καθώς τρώτε δείπνο μαζί, είτε στέλνοντας γραπτά μηνύματα όλη την ημέρα ή εκπλήσσοντας τον καλό σου με ένα απροσδόκητο FaceTime, είσαι πάντα έτοιμη να συζητήσεις. Για να είμαστε ειλικρινείς, μπορεί να είναι κάτι υπερβολικό. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά αν μπορείς, να αντισταθείς στην επιθυμία να στείλεις ένα κείμενο-σεντόνι στη μέση της εργάσιμης ημέρας. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχεις ακόμη περισσότερα να πεις όταν είστε πραγματικά μαζί.

Καρκίνος

Τα δίνεις όλα για τη σχέση σου και θα έκανες οτιδήποτε για τον καλό σου. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση και να μην ξέρει κάποιες στιγμές πώς να συμπεριφερθεί ή ακόμα και να το εκμεταλλευθεί! Όρισε όρια για να βεβαιωθείς ότι ο σύντροφός σου δεν σε θεωρεί δεδομένη.

Λέων

Εισαι αστέρι. Το ξέρεις και ο σύντροφός σου το γνωρίζει πολύ καλά. Αλλά μερικές φορές μπορεί να αισθανθεί να επισκιάζεται από τη λάμψη σου. Στην πραγματικότητα, λαχταρά πιθανώς τη δική του ταυτότητα εκτός της σχέσης. Άφησε τον λοιπόν να λάμψει. Δείξε του ότι τον θαυμάζεις.

Παρθένος

Έχεις την τάση να εστιάζεις πολύ στις λεπτομέρειες. Αυτό σημαίνει ότι εάν ο καλός σου δεν σου απαντήσει αμέσως στο SMS σου, θα βρεις πέντε διαφορετικές θεωρίες σχετικά με το τι κάνει πραγματικά, μέχρι τη στιγμή που θα σου απαντήσει «Sorry ήμουν σε συνάντηση». Μην το κάνεις αυτό! Εμπιστεύσου τον. Εάν δεν μπορείς, γιατί είσαι μαζί του;