Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή

13.10.2020
Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή
Μια ακόμη μέρα του 2020, ένα άλλο κοσμικό χάος που πρέπει να αντιμετωπιστεί! Και ναι, μιλάμε για τον ανάδρομο Ερμή του φθινοπώρου του 2020, ο οποίος ξεκινά στις 13 Οκτωβρίου και διαρκεί έως τις 3 Νοεμβρίου. Είναι η τελευταία ανάδρομη πορεία του πλανήτη για αυτή τη χρονιά, αλλά το πιθανότερο είναι να σε τρομάξει περισσότερο. Η αστρολογία του 2020 είναι ήδη αρκετά χαοτική, οπότε αν τυχαίνει να ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή, ορισμένες προφυλάξεις πρέπει σίγουρα να ληφθούν για την αποφυγή πρόσθετου στρες. Για να δούμε, λοιπόν, ποια είναι τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τον φθινοπωρινό ανάδρομο Ερμή.

Δίδυμοι

Ο Ερμής είναι ο κυβερνών πλανήτης σου, Διδυμάκι, οπότε αυτή η ανάδρομη πορεία θα μπορούσε να σε επηρεάσει πιο σκληρά από τα υπόλοιπα ζώδια και να κάνει την καθημερινή σου ζωή να γίνει πολύ ταραχώδης και ακατάστατη. Θα σου είναι ιδιαίτερα δύσκολο να διαχειριστείς το καθημερινό σου χρονοδιάγραμμα και να παραμείνεις οργανωμένη. Να περιμένεις χαλάστρες στην καθημερινή σου ρουτίνα, αλλαγές στην καθημερινότητα σου και δυσκολία στο να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε άλλο εκτός από την κατάσβεση πυρκαγιών. Αντί να προσπαθείς να αποφύγεις το παιχνίδι του Ερμή (και να αποτύχεις), παραδώσου σε αυτό.

Παρθένος

Η Παρθένος επιθυμία σου να διατηρήσεις τα πράγματα οργανωμένα δοκιμάζεται πάντα κατά τη διάρκεια των ανάδρομων περιόδων του Ερμή - και αυτός ο γύρος δεν αποτελεί εξαίρεση. Ακόμα και κρατώντας την προσοχή σου στις λεπτομέρειες, θα είναι εύκολο να χάσεις σημαντικά κομμάτια πληροφοριών ή να παρανοήσεις τι προσπαθεί να πει κάποιος κατά τη διάρκεια αυτών των εβδομάδων, οπότε βάλε φρένο στις αγωνιστικές σου σκέψεις για να διασφαλίσεις ότι δεν θα καταλήξεις σε ψευδή συμπεράσματα. Λόγω των λανθασμένων επικοινωνιών και της γενικής σύγχυσης που θα θολώσει τον εγκέφαλό σου, είναι επίσης χρήσιμο να μείνεις μακριά από ανόητα κουτσομπολιά.

Σκορπιός

Ο Ερμής που ξεσπάει στο ζώδιό σου κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της φθινοπωρινής ανάδρομης πορείας του, θα μπορούσε εύκολα να προκαλέσει μια κρίση ταυτότητας, οπότε θα είναι εξαιρετικά σημαντικό να παραμείνεις προσγειωμένη και να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί σε συναισθηματικές σκέψεις. Αναλύεις την εικόνα του εαυτού σου, αλλά αισθάνεσαι μπερδεμένη, καθώς ίσως να μην αναγνωρίζεις πλήρως το άτομο που κοιτάζεται στον καθρέφτη. Αντί να ξεκινήσεις μια παρανοϊκή σκέψη για το ποια νομίζεις ότι είσαι, προσπάθησε να κάνεις πίσω και να αναγνωρίσεις τι υπάρχει μέσα σου.