Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από τον ανάδρομο Ερμή

12.10.2020
Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από τον ανάδρομο Ερμή
Σε περίπτωση που νόμιζες ότι τελείωσαν οι δυσκολίες με το 2020, θα πρέπει να σε ενημερώσουμε ότι έρχεται ανάδρομος Ερμής στις 13 Οκτωβρίου και προσφέρει τρεις πλήρεις εβδομάδες από μπερδέματα και χάος στην επικοινωνία, τη σκέψη και τα χρονοδιαγράμματα. Ενώ σχεδόν κανείς δεν καταφέρνει να ξεφύγει από τόσες αναποδιές χωρίς απώλειες, τα τυχερά ζώδια του ζωδιακού κύκλου που επηρεάζονται λιγότερο από την ανάδρομη πορεία του Ερμή το φθινόπωρο του 2020, ενδέχεται να είναι σε θέση να κρατήσουν υπό έλεγχο την «καταιγίδα». Σίγουρα ακούγεται σαν μια έντονη προσθήκη σε μια ήδη χαοτική χρονιά και αυτό όντως συμβαίνει, ωστόσο θα είναι πολύ πιο διαχειρίσιμο για τα 3 παρακάτω ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από τον φθινοπωρινό ανάδρομο Ερμή, σύμφωνα με την Nina Kahn του Bustle. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις αν ανήκεις στους λίγους τυχερούς.

Καρκίνος

Ο καλοκαιρινός ανάδρομος Ερμής σε επηρέασε περισσότερο από οποιονδήποτε, Καρκίνε, οπότε οι επερχόμενες αναποδιές θα σου φανούν παιχνιδάκι σε σύγκριση με αυτά που υπέφερες. Μπορεί να δυσκολευτείς να έρθεις σε επαφή με εραστές ή πιθανές νέες γνωριμίες κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας, αλλά εάν υπάρχει κάτι νέο στον ορίζοντα που μπορεί να έχει κάποιο μέλλον, τα πράγματα μπορεί να μην είναι αυτά που φαίνονται. Οι σχέσεις που ξεκινούν κάτω από αυτήν την ανάδρομη πορεία μπορεί να δυσκολευτούν να διαρκέσουν, καθώς μπορεί να υπάρχουν παρερμηνείες της πρόθεσης του άλλου ή κάποια απιστία που θα αποκαλυφθεί αργότερα. Και πρόσεξε: Μπορεί να ακούσεις νέα από μια παλιά σχέση που προκαλεί ακόμα κάποια συναισθηματική σύγχυση ή νοσταλγικές αναμνήσεις.

Τοξότης

Στην επιφάνεια, αυτή η ανάδρομη πορεία θα είναι λιγότερο ενοχλητική στις συνήθεις προβληματικές περιοχές που χτυπά ο Ερμής, οπότε οι καθημερινές σου κινήσεις μπορεί να μην επηρεαστούν σε μεγάλο βαθμό, τυχερούλα! Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχεις ακόμα κάποια σημαντική ανάδρομη δουλειά, να κάνεις, Τοξοτίνα. Οι περισσότερες από τις συνηθισμένες κριτικές και αναθεωρήσεις, θα πραγματοποιούνται μέσα σου αυτές τις εβδομάδες και θα τις επεξεργαστείς με θλίψη και ιδανικά, καθαρίζοντας οποιαδήποτε άλλα ψυχικά σκουπίδια τα οποία θόλωναν το υποσυνείδητό σου τον περασμένο χρόνο. Αυτό απαιτεί από εσένα να αφιερώσεις λίγο χώρο, χρόνο και ενέργεια για ενδοσκόπηση, μορφές χαλάρωσης όπως η γιόγκα ή ο διαλογισμός και βαθιά δουλειά.

Ιχθείς

Η ενασχόληση με το χρονοδιάγραμμα, τον αυστηρό προγραμματισμό και τις μικρές λεπτομέρειες δεν είναι απαραίτητα το ισχυρό σου σημείο για να ξεκινήσεις, Ιχθύ, οπότε μερικές φορές ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να κάνει άνω κάτω την επαγγελματική ή την κοινωνική σου ζωή. Αλλά αυτή η συγκεκριμένη ανάδρομη πορεία θα είναι πιο φιλοσοφική από υλικοτεχνικής φύσης. Κάνεις μια ενδοσκόπηση στις προσωπικές σου απόψεις και τον τρόπο με τον οποίο συσχετίζεσαι με το περιβάλλον σου με μια ευρύτερη, πιο κοσμική έννοια, η οποία μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει να αισθανθείς πιο άνετα με τις πολλές μετακινήσεις πλανητών που πραγματοποιούνται φέτος. Μην φοβάσαι να αναλύσεις γιατί έχεις αυτές τις πεποιθήσεις που έχεις και προσπάθησε να βγεις έξω από τη ζώνη ψυχικής άνεσης σου, για να το δεις από διαφορετική οπτική γωνία.