Έρχεται ανάδρομος Ερμής - Τι πρέπει να περιμένεις και τι πρέπει να αποφύγεις

10.10.2020
Έρχεται ανάδρομος Ερμής - Τι πρέπει να περιμένεις και τι πρέπει να αποφύγεις
H πιο γνωστή και πολυσυζητημένη ανάδρομη πορεία πλανήτη είναι αυτή του Ερμή και συμβαίνει τρεις φορές κάθε χρόνο για περίπου τρεις εβδομάδες κάθε φορά. Ο ανάδρομος Ερμής είναι γνωστός για την πρόκληση όλων των ειδών προβλημάτων στην επικοινωνία, τον προγραμματισμό, τις τεχνολογικές συσκευές και άλλα.

Θα αναρωτιέσαι λοιπόν πότε είναι η επόμενη περίοδος ανάδρομου Ερμή. Η απάντηση είναι ότι είναι κοντά. Αρχίζει στις 13 Οκτωβρίου και σηματοδοτεί τον τελικό κύκλο της ανάδρομης πορείας του Ερμή για αυτή τη χρονιά. Λαμβάνει χώρα στα βαθιά και συναισθηματικά νερά του Σκορπιού και αυτή η ενέργεια σου ζητά να επικεντρωθείς στον τρόπο που επικοινωνείς τις συναισθηματικές σου ανάγκες, χειρίζεσαι ιδιωτικές υποθέσεις και αντιμετωπίζεις τα οικεία μυστικά και αλήθειες που μπορεί να φτάσουν μέχρι την επιφάνεια.

Διάβασε παρακάτω για να μάθεις πώς ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει όλα τα ζώδια.

Να περιμένεις διαμάχες στον τομέα της επικοινωνίας

Ο Ερμής ρυθμίζει την επικοινωνία, οπότε όταν είναι ανάδρομος, είναι πιθανό να παρερμηνεύσουμε πληροφορίες από άλλους ή να πούμε κάτι που δεν εννοούμε. Σκέψου πριν μιλήσεις και διάλεξε τα λόγια σου με σύνεση για να αποφύγεις την ανακατωσούρα και ξαναδιάβασε όλα τα SMS και τα e mail σου πριν πατήσεις «αποστολή» για να βεβαιωθείς ότι δεν τα στέλνεις σε λάθος άτομο.

Ο σχεδιασμός του προγράμματος σου θα έχει προβλήματα

Η οργάνωση του χρόνου σου είναι ένα ζήτημα κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή, οπότε μην εκπλαγείς αν ακυρωθούν περισσότερα σχέδια την τελευταία στιγμή ή εάν χάσεις κατά λάθος μια συνάντηση Zoom επειδή μπέρδεψες τις ώρες. Προσπάθησε να υιοθετήσεις μια πιο συναινετική στάση όσον αφορά τη διαχείριση του προγράμματός σου κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων και δώσε στον εαυτό σου επιπλέον χρόνο για να μετακινηθείς, καθώς ο Ερμής κυβερνά επίσης τη μεταφορά.

Απόφυγε την έναρξη νέων projects ή την υπογραφή εγγράφων

Η υπογραφή συμβάσεων, η λήψη σημαντικών αποφάσεων ή αγορών ή η έναρξη νέων projects δεν συνιστάται κατά τη διάρκεια μιας περιόδου ανάδρομου Ερμή. Είναι πιο πιθανό να χάσουμε μια σημαντική λεπτομέρεια ή να μπερδευτούμε διαβάζοντας το τελικό κείμενο, καθιστώντας πιο πιθανό ότι θα μετανιώσουμε αργότερα για την απόφαση μας. Προσπάθησε να αναβάλλεις τυχόν μεγάλες νέες προσπάθειες ή συμφωνίες έως ότου λήξει η ανάδρομη πορεία.

Οι τεχνολογικές σου συσκευές ενδέχεται να ξεκινήσουν να υπολειτουργούν

Επειδή ο Ερμής επηρεάζει την ικανότητά μας να μοιραζόμαστε πληροφορίες, οι ανάδρομες περίοδοι μπορούν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στις τεχνολογικές μας συσκευές, οπότε μην εκπλαγείς αν καταρρεύσει ένα app ή αν ο φορητός υπολογιστής σου αρχίσει να υπολειτουργεί. Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας όλων των αρχείων σου πριν ξεκινήσει ένας ανάδρομος Ερμής, είναι πάντα μια καλή ιδέα.

Αλλά ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να είναι και χρήσιμος

Ο ανάδρομος Ερμής δεν είναι εγγενώς κακό πράγμα. Αν ξέρεις τι να περιμένεις και λάβεις τις κατάλληλες προφυλάξεις, μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις ως τριμηνιαίο check-in για να επανεκτιμήσεις πού βρίσκεσαι και να βαθμονομήσεις ξανά την πυξίδα σου για να διασφαλίσεις ότι θα φτάσεις εκεί που πρέπει να πας. Κάνε την επιπλέον προσπάθεια για να επιβραδύνεις, να σκεφτείς περισσότερο τα πράγματα και να αποφύγεις τυχόν μεγάλα ταξίδια ή αποφάσεις. Έτσι θα βγεις ακόμα πιο ξεκάθαρος από πριν.