Θέλεις να κάνεις τη σχέση σου να διαρκέσει περισσότερο; Δες τι πρέπει να κάνεις σύμφωνα με το ζώδιο σου (Μέρος Β’)

17.10.2020
Θέλεις να κάνεις τη σχέση σου να διαρκέσει περισσότερο; Δες τι πρέπει να κάνεις σύμφωνα με το ζώδιο σου (Μέρος Β’)
Καμία μας δεν μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια το πώς μπορεί να είναι η επόμενη μέρα μιας σχέσης. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι ότι καλύτερο μπορεί. Και τα ζώδια είναι πιθανόν να έχουν μια συμβολή σε αυτό. Αφού "διαβάσαμε τα άστρα" για τα έξι πρώτα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, ιδού τα νέα σχετικά με το πώς μπορεί να κάνει κάοιος τη σχέση του να διαρκέσει για τα υπόλοιπα έξι.

Ζυγός

Έχεις μια συνήθεια να κάνεις ότι κάνει ο καλός σου. Θέλει να πάτε κάπου το βράδυ, θέλεις κι εσύ να πας στο ίδιο μέρος, ανεξάρτητα με το αν δεν σου αρέσει. Δίνεις πάντα τα πάντα για να λειτουργήσει μια σχέση ακόμα κι αν αυτό σημαίνει καταπίεση των αναγκών σου. Πρέπει να μιλήσεις, Ζυγέ! Πες στον καλό σου ότι, στην πραγματικότητα, βαριέσαι πολύ την πίτσα και θέλεις burger απόψε. Ο καλός σου θα το εκτιμήσει!

Σκορπιός

Όταν σου αρέσει κάποιος, πέφτεις με τα μούτρα. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα, παθιασμένα και καυτά, το λιγότερο. Αλλά για να διατηρήσεις ζεστή τη σχέση σου, άφησε τον καλό σου να μείνει μόνος λίγο χρόνο, για να σου λείψει. Εάν περάσει μια νύχτα μακριά από εσένα, η επόμενη νύχτα θα είναι ακόμα καλύτερη.

Τοξότης

Είσαι ένα ελεύθερο πνεύμα και η δέσμευση μπορεί να σου πέφτει δύσκολη. Όταν αποφασίσεις να δεσμευτείς, αυτό σημαίνει ότι το βλέπεις πραγματικά σοβαρά. Αλλά για να διατηρήσεις μια σχέση, θα πρέπει να φέρεις τον σύντροφό σου κοντά στα παρορμητικά σου vibes. Προσκάλεσε τον μαζί σου σε μια περιπέτεια σε ένα μέρος το οποίο και οι δύο δεν έχετε ξαναδεί ποτέ, ακόμα κι αν είναι απλά ένα πάρκο σε μια γειτονιά.

Αιγόκερως

Έχεις συνηθίσει να είσαι αφεντικό σε οτιδήποτε κάνεις, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να μοιραστείς τις ευθύνες με τον σύντροφό σου αντί να προγραμματίζεις μόνη σου κάθε ραντεβού / γεύμα / βραδιά Netflix. Σκέψου τον καλό σου ως συνεργάτη σου και όχι ως υπάλληλό σου.

Υδροχόος

Θέλεις να είσαι σε μια σχέση όπου αισθάνεσαι εξαιρετικά μοναδική. Μισείς οτιδήποτε βαρετό ή καθιερωμένο! Γίνε λοιπόν πιο δημιουργική όταν πρόκειται για το πότε, το πώς και το πού θα γίνεις παιχνιδιάρα με τον καλό σου. Κράτησε τα πράγματα ενδιαφέροντα και η σχέση σας μπορεί να διαρκέσει για πάντα.

Ιχθείς

Λατρεύεις τη φαντασία, οπότε σκέψου μερικές φορές να παίζεις ρόλο! Θα μπορέσεις να βάλεις τη φαντασία σου στο παιχνίδι και το νέο σου πρόσωπο θα εντείνει τη σχέση που έχεις με τον καλό σου. Καλα να περάσετε!