Νέα σελήνη Οκτωβρίου: Τα 3 ζώδια που θα περάσουν πιο δύσκολα κατά τη διάρκειά της

16.10.2020
Νέα σελήνη Οκτωβρίου: Τα 3 ζώδια που θα περάσουν πιο δύσκολα κατά τη διάρκειά της
Στην αστρολογία, το φεγγάρι αντιπροσωπεύει τον συναισθηματικό εσωτερικό κόσμο και το υποσυνείδητό σου. Έχει να κάνει με το τι κρύβεται πίσω από τη μάσκα και ποιο είναι το μυστικό που κρατάς μέσα σου. Κατά τη διάρκεια του κύκλου των 28 ημερών, το πνεύμα σου αλλάζει και εξελίσσεται μαζί με τις φάσεις της σελήνης. Αυτός ο κύκλος ξεκινά πάντα με το νέο φεγγάρι, το οποίο αντιπροσωπεύει μια νέα αρχή. Είναι όταν ενθαρρύνεσαι να συγχωρήσεις τον εαυτό σου για το παρελθόν σου και να κοιτάξεις προς το μέλλον με ελπίδα. Ωστόσο, μερικές φορές αυτή η φάση του σεληνιακού κύκλου είναι μια πιο γλυκόπικρη εμπειρία από ότι θα περίμενε κανείς και τα ζώδια που θα έχουν το χειρότερο νέο φεγγάρι του Οκτωβρίου του 2020, μπορεί να θεωρήσουν αυτή τη σελήνη αρκετά έντονη. Η νέα σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 16 Οκτωβρίου και για τα παρακάτω ζώδια η εμπειρία, σύμφωνα με την Roya Backlund του elite daily, μπορεί να φανεί συναισθηματικά βαριά:

Καρκίνος

Αυτή η νέα σελήνη θα σε κάνει, Καρκίνε, να ψάχνεις την καρδιά σου. Θα σου δείξει τι θέλει η καρδιά σου, τι χρειάζεται και τι θέλει να φροντίσει. Η καρδιά θέλει να θρέψει όσο θέλει να τραφεί. Η αγάπη είναι ότι δίνεις και παίρνεις. Πώς μπορείς να εμπλουτίσεις τον κόσμο σου με περισσότερη αγάπη; Πώς μπορείς να κάνεις το περιβάλλον του σπιτιού σου να φαίνεται πιο ιερό; Πώς μπορείς να ενισχύσεις την οικογενεια σου; Κοίταξε μέσα σου και θα βρεις όλες τις απαντήσεις, αλλά θα αναλάβεις δράση με αυτές τις απαντήσεις; Η αγάπη είναι μια πράξη θάρρους, Καρκίνε .

Σκορπιός

Όταν σκέφτεσαι μια θεραπεία, μπορείς να τη θεωρήσεις ως ευθεία γραμμή, διαυγή, φωτεινή, λαμπερή και άμεση. Ωστόσο, η θεραπεία μπορεί να μην είναι τόσο καθαρή και οργανωμένη όσο θα μπορούσες να ελπίζεις. Μερικές φορές η διαδικασία είναι τόσο απογοητευτική που σκέφτεσαι να σταματήσεις. Αλλά αν υπάρξει επιτυχία, η θεραπεία σε πηγαίνει κάπου όμορφα, κάπου που πάντα ήθελες να είσαι. Κάνε, Σκορπιέ, μια δέσμευση για τη θεραπεία σου κατά τη διάρκεια αυτής της νέας Σελήνης. Η ψυχή σου το ζητάει.

Ιχθείς

Εάν ζεις στο παρελθόν, Ιχθύ, δεν θα μπορείς ποτέ να βρεις το μέλλον σου. Κατά τη διάρκεια αυτού του νέου φεγγαριού, μπορεί να συνειδητοποιήσεις τους τρόπους με τους οποίους προσκολληθήκες σε κάτι που γνωρίζεις ότι δεν είναι πλέον καλό για εσένα. Ίσως θυμήθηκες κάτι που ήταν καλύτερο. Ίσως είναι μια αρνητική συνήθεια που γνωρίζεις ότι πρέπει τελικά να σταματήσεις. Ότι κι αν είναι, είναι καιρός να λάβεις μια απόφαση να προχωρήσεις από αυτό. Χαλάρωσε τον εαυτό σου, γιατί προσαρμόζεσαι σε ένα νέο φυσιολογικό περιβλλον. Δώσε στον εαυτό σου χρόνο να μεταμορφωθεί.