Πανσέληνος Σεπτεμβρίου: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

01.09.2020
Πανσέληνος Σεπτεμβρίου: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο
Βρισκόμαστε στα μέσα της περιόδου της Παρθένου για το 2020, η οποία φωτίζει τις αναλυτικές μας πλευρές και μας εμπνέει να κοιτάξουμε τη ζωή μας μέσω ενός πρίσματος αυτο-βελτίωσης. Ωστόσο, η επερχόμενη πανσέληνος της 2ας Σεπτεμβρίου θα λάμψει μέσω του αιθέριου και συναισθηματικού ζωδίου των Ιχθύων και αυτή η τοποθέτηση θα μας τραβήξει προς την περισσότερο διαισθητική και επικεντρωμένη στα συναισθήματα, φύση μας. Για τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου του 2020, αυτή η ώθηση μπορεί να προκαλέσει πολλά σκαμπανεβάσματα συναισθημάτων.

Οι επιρροές που περιβάλλουν αυτήν την πανσέληνο είναι πολλές, οπότε χρειάζεσαι τη σταθερή ενέργεια της περιόδου της Παρθένου για να σε κρατήσει σταθερή στη σεληνιακή ενέργεια, ειδικά αν είσαι ένα από τα 3 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα όσα γράφει η Nina Kahn στο Bustle.

Παρθένος

Αυτή η πανσέληνος αφορά τις σχέσεις σου, Παρθένε και τώρα μαθαίνεις πώς να χτίσεις κάτι με κάποιον που αξίζει να αφιερώσεις τον χρόνο και την ενέργειά σου. «Η αγάπη είναι στο προσκήνιο του μυαλού σου τώρα, καθώς η καρδιά σου γίνεται πιο δεκτική», λέει η αστρολόγος Lisa Stardust στο Bustle. Το μυαλό σου είναι φυσικά αναλυτικό, αλλά θυμήσου ότι δεν μπορείς πάντα να ποσοτικοποιείς τον τρόπο που αγαπάς. Το να εκτίθεσαι συναισθηματικά μπορεί να φαίνεται τρομακτικό, ωστόσο τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να σου αλλάξουν τη ζωή.

Τοξότης

Αυτή η πανσέληνος εμφανίζεται κοντά σου αυτό το μήνα, Τοξοτίνα, αλλά αν τρέχεις να κρυφτείς από τα συναισθήματα ή τις αναμνήσεις σου, δεν θα αποκομίσεις τα οφέλη. «Ο προσωπικός σου κόσμος μεταμορφώνεται», λέει η Stardust. «Προχώρησε προς το νέο». Εάν το αφήσεις, αυτή η πανσέληνος μπορεί να φωτίσει μερικά από τα διαπλαστικά στοιχεία της προσωπικότητας σου. Ενώ είσαι ζώδιο που λαχταράει την αλλαγή και την περιπέτεια, μπορεί να είναι δύσκολο να προχωρήσεις σε αναθεωρήσεις στη ζωή σου. Επανεξέτασε τις προσωπικές σου αρχές και κάνε αλλαγές εάν χρειαστεί. Νέοι ορίζοντες βρίσκονται μπροστά.

Ιχθείς

Η πανσέληνος είναι στο ζώδιο σου και μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς πολύ έντονα, Ιχθύ και μπορεί να δυσκολευτείς να εκφραστείς, χωρίς να πάρεις τα πράγματα προσωπικά. «Τα συναισθήματά σου γίνονται πιο έντονα, κάνοντάς σε να αισθάνεσαι εξαιρετικά ευαίσθητη», λέει η Stardust. Εάν αισθάνεσαι τον εαυτό σου να παρασύρεται από τα συναισθήματα, δοκίμασε να διαλογιστείς για να προσγειώσεις τον εαυτό σου ή άρχισε να σημειώνεις τα συναισθήματά σου σε ένα ημερολόγιο γιατί αν τα βλέπεις όλα γραμμένα, μπορούν να σε βοηθήσουν να προσεγγίσεις τα πράγματα πιο λογικά.