Τα 3 ζώδια που είναι φτιαγμένα για... αδέλφια

02.09.2020
Τα 3 ζώδια που είναι φτιαγμένα για... αδέλφια
Τα αδέλφια σου είναι οι πρώτοι φίλοι σου, είτε σου αρέσει είτε όχι. Το πώς θα εξελιχθεί η σχέση σας είναι μια συνάρτηση πολλών παραγόντων που μεταβάλλονται όσο περνάνε τα χρόνια και μπαίνουν και καινούργια πρόσωπα μεταξύ σας. Εάν η σχέση σας είναι δυνατή θα έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο για όλη σου τη ζωή. Αν δεν είναι, οι επαφές σου θα παραμείνουν τυπικές ενώ υπάρχουν και οι περιπτώσεις της πλήρους απομάκρυνσης. Η αστρολογία έχει λόγο και στις αδελφικές σχέσεις και μάλιστα υπάρχουν 3 ζώδια που παραδοσιακά δημιουργούν άριστες σχέσεις με τα αδέλφια τους. Ποια είναι, λοιπόν, αυτά τα ζώδια, σύμφωνα με την Roya Bucklund του Elite Daily;

Ταύρος

Το να έχεις έναν Ταύρο ως αδελφό ή αδελφή είναι σοβαρή υπόθεση. Με τον όρο σοβαρή υπόθεση, εννοούμε ότι έχεις ένα στήριγμα που ανά πάσα στιγμή θα αγωνιστεί αμέσως για σένα. Ο ταύρος του ζωδιακού κύκλου δεν αστειεύεται όταν αγαπά κάποιον και θα σε αγαπήσει απλώς και μόνο επειδή είσαι η αδελφή του, ακόμα κι αν δεν έχεις τίποτα κοινό. Η πίστη δεν είναι κάτι που ο Ταύρος αφιερώνει χρόνο για να ερμηνεύσει. Είτε είναι πιστός σε εσένα είτε δεν είναι. Όποιος είναι ο εχθρός σου είναι επίσης και εχθρός του.

Ζυγός

Oι Ζυγοί περιλαμβάνουν ότι θέλεις σε έναν αδελφό ή αδελφή. Ανησυχούν πολύ για τη διατήρηση της συντροφικότητας με τους πλησιέστερους σε αυτούς ανθρώπους και παίρνουν στα σοβαρά τις σχέσεις τους. Όχι μόνο δεν μπορεί να διανοηθεί ένας Ζυγός να προδώσει αυτούς που τους ενδιαφέρουν, αλλά είναι επίσης ικανός να συγκρουστεί για να λύσει ένα πρόβλημα που απασχολεί τα αδέλφια του. Τυχαίνει επίσης να διασκεδάζουν κυρίως τους ανθρώπους που περνούν μαζί τους το χρόνο τους. Η γοητεία, η εξυπνάδα και ο ευχάριστος χαρακτήρας του Ζυγού κάνουν τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά του να περνάνε υπέροχα. Το να είσαι αδελφή ενός Ζυγού, το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι σε κάνει να γελάς συνέχεια.

Ιχθείς

Εάν έχεις έναν Ιχθύ για αδελφό ή αδελφή, έχεις σίγουρα αποκτήσει μια πηγή αγάπης, στοργής και κατανόησης για το υπόλοιπο της ζωής σου χωρίς καν να προσπαθήσεις. Ένας αδερφός Ιχθύς βλέπει κάθε όμορφο πράγμα σε εσένα, ακόμα κι αν δεν το βλέπεις μόνη σου. Σε λατρεύει ως αδελφή, καταλαβαίνοντας ότι είσαι ένα σπάνιο, αναντικατάστατο στολίδι και πιστεύει ότι είναι αρκετά τυχερός ή τυχερή που σε έχει κοντά του. Θα είναι δίπλα σου για το υπόλοιπο της ζωής σου και θα είναι πάντα ένας ώμος για να ακουμπήσεις. Εάν χρειαστείς ποτέ κάτι, ο αδερφός σου Ιχθύς θα είναι το πρώτο άτομο που θα το ζητήσεις. Μπορείς επίσης να πεις το οτιδήποτε στον Ιχθύ αδελφό ή αδελφή σου. Δεν θα σε κρίνει.