Πανέληνος Σεπτεμβρίου: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο

31.08.2020
Πανέληνος Σεπτεμβρίου: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο
Υπάρχουν πλούσια συναισθήματα στον ορίζοντα χάρη στην επερχόμενη πανσέληνο του Σεπτεμβρίου, που θα φωτίσει τους ουρανούς τη νύχτα της 2ης Σεπτεμβρίου. Μπορεί να αισθανόμαστε προσανατολισμένοι στην εργασία και αναλυτικοί χάρη στην περίοδο της Παρθένου στην οποία βρισκόμαστε, αλλά αυτή η πανσέληνος λαμβάνει χώρα στον υδάτινο κόσμο των Ιχθύων, πράγμα που σημαίνει ότι σε αντίθεση με τη φύση της Παρθένου, οι συναισθηματικές μας ευαισθησίες θα ενισχυθούν και οι διαισθητικές ικανότητες μας θα αυξηθούν. Η ονειρική φύση αυτού του φαινομένου θα μας βυθίσει στα συναισθήματά μας, αλλά θα είναι εύκολο να πάνε όλα καλά αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου του 2020. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις τι κρύβουν οι κοσμικές κάρτες για εσένα, σύμφωνα με την Nina Kahn του Bustle.

Κριός

Αυτή η πανσέληνος είναι σίγουρα γεμάτη συναισθήματα, αλλά για εσένα, Κριέ, αυτά τα συναισθήματα δεν θα σε πλήξουν αρνητικά, αρκεί να είσαι πρόθυμη να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου. «Αυτή είναι μια στιγμή που πρέπει να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις», λέει η αστρολόγος Lisa Stardust στο Bustle. «Να είσαι ευγενική με το σώμα σου». Αντί να το επιβαρύνεις με projects και κοινωνικές υποχρεώσεις, άσε κενές ημέρες στο ημερολόγιο σου και δώσε στον εαυτό σου χρόνο να απολαύσει τον ύπνο, αναλογίσου τα συναισθήματά σου για το τι συμβαίνει στον κόσμο και χαλάρωσε με γυμναστική ή γιόγκα.

Καρκίνος

Ως ένα ευαίσθητο ζώδιο του νερού (και το μοναδικό ζώδιο που κυβερνάται από το φεγγάρι), η επαφή με τα συναισθήματά σου έρχεται με φυσικό τρόπο, πράγμα που σημαίνει ότι η ένταση αυτού του φαινομένου θα είναι εύκολη για εσένα. Ωστόσο, ήρθε η ώρα να βγεις από το στοιχείο σου και να αρχίσεις να συνηθίζεις το γεγονός ότι μπορεί να εξελιχθείς σε μια νέα έκδοση του εαυτού σου. «Το μυαλό σου εξελίσσεται», λέει η Stardust. «Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο για νέες δυνατότητες». Εάν παίζεις πάντα εκ του ασφαλούς, θα καταλήξεις να παγιδευθείς σε ένα κουτί. Άκουσε τη διαίσθησή σου για να σε καθοδηγήσει προς τους ανθρώπους, τα μέρη και τις ιδέες που αντιστοιχούν στο πώς αισθάνεσαι μέσα σου. Και μην αφήσεις τους φόβους σου να σε εμποδίσουν να διακινδυνεύσεις να δοκιμάσεις κάτι νέο.

Αιγόκερως

Η εισροή συναισθημάτων που ρέουν από αυτήν την πανσέληνο μπορεί συνήθως να φανεί άβολη για ένα πρακτικό ζώδιο της γης όπως εσύ, αλλά αυτή η πανσέληνος μπορεί στην πραγματικότητα να χρησιμεύσει ως χρήσιμος χρόνος για να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου και να αρχίσεις ήρεμα να εκφράζεις μερικά από τα συναισθήματα που έχουν καταπιεστεί μέσα σου. Εκφράζοντας τα συναισθήματά σου με λέξεις και αναζητώντας υποστήριξη μέσω φίλων θα αισθανθείς κάθαρση. «Έχεις αρχίσει να τρέχεις τον τελευταίο καιρό, οπότε τώρα είναι η ώρα να ηρεμήσεις», λέει η Stardust. Η απόκρυψη της ευαίσθητης πλευράς σου κάνει τα πράγματα πιο αγχωτικά, οπότε χαλάρωσε και άφησε τον εαυτό σου να εκφραστεί ελεύθερα.