Beauty Weekend: Ο ιδανικός τρόπος για να γιορτάσεις την άνοιξη -και την ομορφιά

01.03.2019
Beauty Weekend: Ο ιδανικός τρόπος για να γιορτάσεις την άνοιξη -και την ομορφιά
Η φύση προετοιμάζεται για τις αλλαγές που έρχονται σε φυσικό και πνευματικό επίπεδο. Όλα γύρω μας ομορφαίνουν και είναι μια ιδιαίτερη περίοδος αφύπνισης των αισθήσεων και εσωτερικής αναγέννησης.

Είναι λοιπόν η κατάλληλη εποχή για να κάνεις κάτι για εσένα και ιδού μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση.

Πρόκειται για ένα ακόμη από τα θεματικά Σαββατοκύριακα που οργανώνουν οι άνθρωποι των Body in Balance Weekends powered by Body in Balance TV με σκοπό να μας σηκώσουν από τον καναπέ. Τα Σαββατοκύριακα σχεδίαστηκαν για ανθρώπους που θέλουν να έχουν βιωματικές εμπειρίες σε προσιτή τιμή, ώστε να συμβαδίζει η πολυτέλεια με την οικονομία, σε μια εποχή που βάζεις νέους στόχους και χρειάζεσαι να δεις τα πράγματα από την αρχή.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, λοιπόν, 2-3 Μαρτίου, είναι αφιερωμένο στην ομορφιά, εσωτερική και εξωτερική, όπως αυτή αντανακλά την καλή μας υγεία.

Το Beauty Weekend διοργανώνεται στο Dolce Attica Riviera στη Βραυρώνα με στόχο να εξερευνηθούν οι τρόποι με τους οποίους διατηρείται η ομορφιά μας, μέσω άσκησης, σωστής διατροφής, αλλά και με μια πανάρχαιη μέθοδο που είναι η face yoga και θα έχει ως εξής:

Πρόγραμμα Beauty Weekend

Pilates - Stretching - Κίνηση: Τάνια Μεϊμαρίδη
«Ολιστική ευεξία»
Ώρες σεμιναρίου Σάββατο : 16:00 - 18:00

Face Yoga: Αρετή Καφαντάρη
«Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας»
Ώρες σεμιναρίου Σάββατο: 18:30 - 20:30

Βιωματικό διατροφής: Αρετή Καφαντάρη
«Διατροφή για ομορφιά»
Ώρες σεμιναρίου Κυριακή: 11:30 - 13:30

Κινεζική ιατρική: Δρ. Γιάννης Δημητρίου
«Ομορφιά του προσώπου. Μυστικά της Ασιατικής Ιατρικής»
Ώρες σεμιναρίου Κυριακή: 17:00 - 19:00

Για κρατήσεις καλέστε στα 22940-71000, 210-6231508, 6946-704777 και για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.bodyinbalance.gr