Gatsbying - Η νέα τάση στο dating σε βρίσκει ήδη ένοχη!

29.06.2018
Gatsbying - Η νέα τάση στο dating σε βρίσκει ήδη ένοχη!
Μάθε τα πάντα για το gatsbying και σκέψου πόσες φορές το έκανες την τελευταία εβδομάδα;

Μετά το ghosting, το bread crumbing, το benching και το cushioning, ήρθε το gatsbying. Με τη μόνη διαφορά ότι το νέο dating trend μας βρίσκει όλους ήδη... ένοχους!

Εμπνευσμένο από τον αθεράπευτα ρομαντικό (και κάπως τραγικό) χαρακτήρα του Scott Fitzgerald, Jay Gatsby, η νέα "τάση" αφορά στον τρόπο με τον οποίο προσπαθείς να τραβήξεις την προσοχή εκείνου που σε ενδιαφέρει. Κι αν ο Gatsby έγινε εκατομμυριούχος και διοργάνωνε τεράστια πάρτυ για να μπορεί να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του Daisy, η σύγχρονη γενιά έχει ένα πολύ πιο άμεσο και γρήγορο μέσο: τα social media!

Σκέψου, λοιπόν, πόσες φορές έχεις ανεβάσει κάποια φωτογραφία, κάποιο story ή κάποιο status για να τραβήξεις την προσοχή του προσώπου που σε ενδιαφέρει; Αν απάντησες τουλάχιστον μία τότε είσαι και εσύ ένοχη για Gatsbying!

Είτε μιλάμε για το αγαπημένο του τραγούδι, είτε για μία φωτογραφία από τη βραδινή σου έξοδο στο μαγαζί που συχνάζει, είτε για story από εκείνο το μέρος που σου είχε προτείνει να πας, το post μοιάζει συνηθισμένο αλλά στην πραγματικότητα είναι στοχευμένο σε ένα πρόσωπο: αυτό που σε ενδιαφέρει.

Μπορεί λοιπόν να έχουμε όλοι μιμηθεί κάποια στιγμή τον Gatsby όμως να θυμάσαι: η αξία σου δεν μπορεί να μετρηθεί από το αν ένα άτομο, όποιο κι αν είναι αυτό, ανταποκρίνεται στα... καλέσματά σου!