Μήπως πέτυχες τον άντρα που δεν δεσμεύεται;

06.07.2011
Πολλές φορές εμείς τα κορίτσια παραβλέπουμε τα σημάδια του αγοριού που δεν θέλει να δεσμευτεί και πιστεύουμε πως θα τον αλλάξουμε! Μήπως να τσεκάρεις τα σημάδια για να μην χάνεις τα χρόνια σου τσάμπα;

Μετά τη Ρενέ Ζελβέγκερ, και αμέτρητες ακόμα μοντέλες και σταρλετίτσες, ήρθε η ώρα της Ελιζαμπέτα Κανάλις να δει το δρόμο της εξόδου από την καρδιά του Τζορτζ Κλούνεϊ. Και να πεις πως συνέβη κάτι χοντρό; Απλά η ιταλίδα σεξοβόμβα αποφάσισε να μιλήσει στα περιοδικά για την πρόθεσή της να φορέσει νυφικό και να κάνει παιδάκια σύντομα!

Ο Κλούνεϊ προφανώς φρίκαρε και άφησε το κορίτσι του στα κρύα του λουτρού. Έλα όμως που η Ελιζαμπέτα δεν είναι η πρώτη γυναίκα που είπε πως θα αλλάξει τον αμετανόητο εργένη και θα τον κάνει παιδί για σπίτι. Πολλές φορές εμείς τα κορίτσια παραβλέπουμε τα σημάδια του αγοριού που δεν θέλει να δεσμευτεί και πιστεύουμε πως θα τον αλλάξουμε!

Μήπως να τσεκάρεις τα σημάδια για να μην χάνεις τα χρόνια σου τσάμπα;

Η συλλογή από εξαιρετικές πρώην:

Ένα τρανό παράδειγμα για να αναγνωρίσεις τον αμετανόητο εργένη είναι η συλλογή ωραίων γυναικών που είχε στη ζωή του. Όλες κούκλες, μορφωμένες, με το γονίδιο της καλής συντρόφου που μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη μητέρα. Θα πεις ναι, εγώ μπορώ να τον πείσω ή έχω το κάτι παραπάνω από τις προηγούμενες. Δυστυχώς, στην πραγματικότητα κι εσύ θα καταλήξεις νευρωτική, να ζητάς να προχωρήσετε ένα βήμα πιο πέρα κι εκείνος να σου λέει πως αλλιώς σε γνώρισε στην αρχή (πριν 7 χρόνια) χαλαρή και ανέμελη χωρίς βλέψεις για οικογένεια, γάμους και πανηγύρια.

Αν ο αγαπημένος σου τονίζει με κάθε ευκαιρία πως δεν είναι φαν του γάμου, δεν σκοπεύει να παντρευτεί πριν να περάσουν 10 με 15 χρόνια, μην ακούς τα λεγόμενά του ως μια δοκιμασία να τον πείσεις για το αντίθετο. Το ότι σε γνώρισε και δεν έκανε η γνωριμία σας καμία αίσθηση στη ζωή του τόσο μεγάλη ώστε να τροποποιήσει το χρονοδιάγραμμα του είναι σημάδι πως δεν θα προχωρήσετε ποτέ εκεί που θέλεις.

Εσύ θα του σταθείς αλλά εκείνος όχι:

Σε κάθε δύσκολη στιγμή του, εκεί που η υγεία του χωλαίνει ή τα επαγγελματικά του δεν πηγαίνουν κατ' ευχή, θα τρέξει στην αγκαλιά σου. Βέβαια εκεί που λες πως έκανες ένα βήμα προς την καρδιά του, εκεί η κατάσταση στη ζωή του θα φτιάξει και θα τον χάσεις πάλι είτε γιατί θα πρέπει να κάνει υπερωρίες στη δουλειά, είτε γιατί θα πρέπει να πάει διακοπές με τους κολλητούς.

Δεν θα τα μάθεις ποτέ όλα για εκείνον:

Και θα πεις τι κακό έχει να διατηρεί ο άντρας και ολίγο μυστήριο γύρω από την ύπαρξή του; Το θέμα είναι πως ακόμα και μετά από χρόνια, πάντα κάτι θα υπάρχει που δεν θα ξέρεις.

Η σχέση έχει κολλήσει σε ένα πρώιμο στάδιο:

Μπορεί να βγαίνετε για μήνες ή και χρόνια αλλά δεν θα υπάρξει το επόμενο βηματάκι. Να γνωρίσεις τους γονείς του για παράδειγμα, να τον βλέπεις λίγο παραπάνω, έστω να πάτε μαζί διακοπές βρε παιδί μου.

Τα φιλαράκια του πάνω απ' όλα:

Τίποτα δεν μπορεί να τον κάνει να λείψει από τη συνάντηση με τους κολλητούς, τις βραδιές πόκερ, τον αγώνα ποδοσφαίρου 5επί 5, τα ταξίδια να να δει την ομάδα στο εξωτερικό. Φυσικά, εσύ δεν έχεις πάει ούτε τριήμερο μαζί του και όποτε κι αν χρειαστεί να εμφανιστείτε κάπου μαζί ως ζευγάρι, το αποφεύγει επιμελώς.

Η ανασφάλειά του πάνω απ' όλα:

Είναι ανασφαλής. Όσο κι αν προσπαθείς να του ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση, εκείνος πάντα θα νιώθει πως τίποτα δεν είναι σίγουρο, ούτε καν αυτό που έχετε μεταξύ σας.

Το κοινό σας μέλλον φτάνει μέχρι το βράδυ της ίδιας ημέρας:

Τα σχέδια που κάνετε φτάνουν μέχρι το που θα βγείτε το βράδυ κι αν θα πάτε για μπάνιο το πρωί.

Τη στιγμή που θα ρωτήσεις που οδεύει αυτή η σχέση ή που θα πάρεις την πρωτοβουλία να μιλήσεις για παιδιά και γάμους, εκείνος θα έχει μαζέψει βαλίτσα.

Κατερίνα Πατούλια