Τα 10 μυστικά της Κέιτ για τις σχέσεις (Νο2)

04.07.2011
Κι όμως αν παρατηρήσεις την 29χρονη Κάθριν θα βγάλεις σημαντικά συμπεράσματα περί σχέσεων.

Κάτι η νέα σοκαριστική φωτογραφία της Λαίδης Ντι, κάτι ο επικείμενος γάμος του πρίγκιπα του Μονακό, κάτι ο γάμος της Κάθριν με το Γουίλιαμ διαρκώς στροβιλίζει στο μυαλό σου η σκέψη: τι παραπάνω είχε η Κέιτ και την παντρεύτηκε ο πρίγκιπας; Κι όμως αν παρατηρήσεις την 29χρονη Κάθριν θα βγάλεις σημαντικά συμπεράσματα περί σχέσεων.

Ακολούθησέ μας και στο FACEBOOK/ https://www.facebook.com/womenonly.gr

No.5: Nα είσαι ανεξάρτητη

Παρόλο που διατηρούσε χρόνια δεσμό με τον μέλλοντα βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου, η Κέιτ ήξερε πολύ καλά πως πρέπει να είναι ανεξάρτητη και χειραφετημένη. Ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές της και βρήκε και δουλειά, έστω κι αν έπρεπε να σταματήσει από τη στιγμή που παντρεύτηκε για να επικεντρωθεί στα καθήκοντά της ως Δούκισσα. Με τον τρόπο αυτό, η Κάθριν έδειξε πολύ καλά πως ξέρει να συντηρεί και μόνη της τον εαυτό της και δεν χρειάζεται έναν άντρα (κι ας είναι πρίγκιπας) για να την ζήσει.

Ακόμα κι αν έχεις στο πλευρό σου τον πιο πλούσιο και εξασφαλισμένο είναι σημαντικό να ξέρεις να συντηρείς τον εαυτό σου και μόνη σου.

No.4: Ναι είσαι Κυρία, ακόμα κι όταν πιεις ένα ποτηράκι παραπάνω.

Η Κέιτ ποτέ δεν υπήρξε ντροπαλή στο να βγει έξω και να περάσει καλά. Ακόμα και στις περιόδους που ήταν χωρισμένη με τον πρίγκιπα και έπινε και ένα ποτηράκι παραπάνω για να ξεπεράσει τον πόνο του χωρισμού, η Κέιτ διέθετε κλάση πριγκίπισσας. Ποτέ δεν την είδαμε αλά Λίντσεϊ Λόχαν να παραπατά ή να ξερνά στις γωνίες του δρόμου.

Αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις κι εσύ. Πολλές φορές, τα αρσενικά βγάζουν συμπεράσματα για εμάς, εκεί που δεν το περιμένουμε. Στο πρόσωπο μιας γυναίκας που πίνει και μεθά 5 φορές την εβδομάδα, εκείνος δεν θα δει τη γυναίκα της ζωής του και μην περιμένεις να παίξει το ρόλο του Άντι Γκαρσί στο "When a man loves woman".

No.3: Άφησέ τον να σε προστατεύσει:

Στην σημερινή εποχή που οι ρόλοι ανάμεσα στο ζευγάρι μπλέκονται όλο και πιο πολύ, είναι σημαντικό να επιτρέπεις στο ταίρι σου να νιώθει πως σε έχει κάτω από τη σκέπη του και σε προστατεύει όπου χρειαστεί.

Το ίδιο πέπλο προστασίας είχε και ο Γουίλιαμ προς την Κέιτ κατά τη διάρκεια του αρραβώνα τους. Το θέμα δεν είναι αν έχεις ανάγκη προστασίας αλλά να του αφήνεις το περιθώριο εκείνο που χρειάζεται για να νιώθει χρήσιμος άντρας στο πλευρό σου.

No.2: Ντύσου, στολίσου για να τον σαγηνεύσεις

Με σπουδές και εργασιακή εμπειρία πάνω στη μόδα, δεν είναι τυχαίο το πως η Κέιτ έχει αρχίσει να γίνεται fashion icon σε όλο τον κόσμο. Αψεγάδιαστες εμφανίσεις, όχι πανάκριβα κομμάτια αλλά υφάσματα και ρούχα που να της ταιριάζουν, μακιγιάζ για να δείχνει την πραγματική της ηλικία και μαλλιά που θέλεις να τα μυρίσεις, τόσο όμορφα που δείχνουν. Το βάρος της, ιδανικό και οι εμφανίσεις της, ακόμα και με μαγιό, τέλειες.

Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι πως ακόμα κι αν δεσμευτείς, κι αν παντρευτείς τον καλό σου, δεν έχεις δικαίωμα να αφεθείς, όσον αφορά την εξωτερική σου εμφάνιση. Πρόσεξε τα πάντα επάνω σου και μην δείχνεις τον κακό σου εαυτό, τάχα επειδή δεν έχεις χρόνο να περιποιηθείς τον εαυτό σου.

No.1: Άφησε τον καλό σου να είναι στο κέντρο της προσοχή εκεί που πρέπει

Μπορεί στον πριγκιπικό γάμο τα βλέμματα να ήταν στραμμένα στη νύφη αλλά αν παρατηρήσεις τις υπόλοιπες εμφανίσεις του ζεύγους Κέιτ- Γουίλιαμ θα δεις πως η Κάθριν πάντα αφήνει το Γουίλιαμ να πατάει έστω και ένα βήμα πιο μπροστά ενώ εκείνη βρίσκεται ένα βήμα πίσω και τον στηρίζει.

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να έχεις λόγο πουθενά ή να είσαι αφανής αλλά δυστυχώς με το φεμινιστικό τρόπο που μεγαλώνουμε σήμερα, το παρακάνουμε στο πόσο ποδηγετούμε το άλλο φύλο. Στη δουλειά σου μπορείς να είσαι αφεντικό αλλά στη σχέση σου πρέπει να παραμείνεις το κεφάλι που κινεί το σώμα! Άφησε τον καλό σου να παίρνει πρωτοβουλίες και να διατηρεί το ρόλο του αρσενικού όπου και όσο πρέπει.

Για το πρώτο μέρος του άρθρου με τα 5 πρώτα μυστικά της Κέιτ, κάνε κλικ εδώ:

Από την Κάθριν Πατούλια