4 άντρες-πειρασμοί του καλοκαιριού

22.08.2011
Ο Αύγουστος είναι ο κατ' εξοχήν μήνας των διακοπών και προτού βρεθείς κι εσύ σε κάποιο νησί να διασκεδάζεις μέχρι πρωίας, προσπάθησε να μην υποκύψεις στους 4 άντρες πειρασμούς κι αυτού του καλοκαιριού.

Ο Αύγουστος είναι ο κατ' εξοχήν μήνας των διακοπών και προτού βρεθείς κι εσύ σε κάποιο νησί να διασκεδάζεις μέχρι πρωίας, προσπάθησε να μην υποκύψεις στους 5 άντρες πειρασμούς κι αυτού του καλοκαιριού.

Ο ναυαγοσώστης:

Θα τον βρεις σε κάθε οργανωμένη παραλία ή πισίνα της ελληνικής επικράτειας. Κορμί πρησμένο από τα πους απς, μαύρισμα που και να πλακώνεσαι κάθε μέρα στο αντηλιακό δεν θα το αποκτήσεις και ύφος χιλίων καρδιναλίων. Ο ναυαγοσώστης μπορεί να σου ξυπνήσει το φτερούγισμα στην καρδιά και να κατασκηνώνεις κάτω από τον πύργο ελέγχου του μπας και κερδίσεις μια ματιά. Αν είσαι και πιο τολμηρή θα μπεις να κολυμπήσεις την ημέρα που τα μποφόρ θα έπνιγαν και δελφίνι, έτσι απλά για να τον δεις να σου δίνει ο φιλί της ζωής.

Δυστυχώς το αγόρι τούτο το διεκδικούν πολλές λουόμενες και πριν ενδώσεις στις ορέξεις του, σκέψου πόσο χαλαρή θα είσαι όταν μάθεις πως δίνει πολλά φιλιά... της ζωής από δω και από κει!Στην ίδια κατηγορία ανήκει φυσικά και ο δάσκαλος του θαλάσσιου σκι και όλων των θαλάσσιων σπορ εν γένει!

Ο μπάρμαν:

Με την αίγλη που διαθέτει ο τραγουδιστής πάνω στην πίστα, έτσι κι ο μπάρμαν θριαμβεύει πίσω από τη μπάρα του κάθε καλοκαιράκι. Και μπορεί εσύ να θεωρήσεις πως σε ερωτεύτηκε άπαξ και σε κέρασε ένα γρανιτένιο σφηνάκι αλλά μοναδικός του σκοπός είναι να γυρίσετε μαζί το βράδυ σπίτι του μετά τη βάρδια. Αν είναι και εμφανίσιμος, ο ανταγωνισμός για να τον ρίξεις θα είναι μεγαλύτερος.

Προσοχή, εφόσον ο μπάρμαν σου είναι ντόπιο αγόρι του νησιού που θα διακοπεύσεις, άνοιξε τα μάτια και κοίτα στη γωνία. Εκεί θα βρεις την επίσημη αγαπημένη του που υπομένει τα καμώματα του με τη δικαιολογία πως αυτό που κάνει με τα άλλα κορίτσια είναι κομμάτι της δουλειάς του... δημόσιες σχέσεις δηλαδή. Αν τον προκαλέσεις και πολύ, το μαλλιοτράβηγμα δεν το γλυτώνεις!

Ο διάσημος γόης:

Θα τον δεις στο διπλανό τραπέζι κάποιου ρεστοράν και αμέσως θα τον αναγνωρίσεις. Επειδή το θάρρος και το θράσος του λόγω της αναγνωρισιμότητας του είναι μεγάλο, δεν θα χάσει καιρό και θα έρθει να σου μιλήσει. Λίγο που τον κοιτούν όλοι να σου μιλά, λίγο που τον έχει τον τρόπο του στο φλερτ, πάει σε έριξε στα δίχτυα του.

Κι εκεί που θα σου δίνει όρκους αιώνιας αγάπης και θα σε φωνάζει 'κορίτσι μου και αγάπη μου' μπροστά σε όλους, θα πείτε το αντίο, θα υποσχεθεί πως θα τα πείτε και το χειμώνα κι εσύ θα βλέπεις τις φωτογραφίες του με άλλες ξανθιές, μελαχρινές και κοκκινομάλλες σε κάθε σταθμό των φετινών του διακοπών στο OK, το CIAO και το HELLO.

Ο ανταποκριτής τηλεοπτικού σταθμού:

Δεν τον λες και γόη αλλά με αυτό το μικρόφωνο στο χέρι και την κάμερα να τρέχει ξωπίσω του, σου ασκεί μια γοητεία. Και που το πας το γεγονός πως τον βρίσκεις συνέχεια μπροστά σου, στο σοκάκι, το beach bar, το κλαμπάκι, την αμμουδιά. Σε φλερτάρει μια και δυο και λες να πιεις κι ένα ποτό μαζί του μετά το γύρισμα για το δελτίο. Έλα που το παιχνίδι αυτό είναι μέσα στη δουλειά του ρεπόρτερ που δεν σταματά ούτε και το καλοκαίρι και που θα σε ξεχάσει με το που πατήσει το πόδι στο επόμενο νησί.

Κατερίνα Πατούλια