Τα 10 μυστικά της Κέιτ για τις σχέσεις (Νο1)

30.06.2011
Κάτι η νέα σοκαριστική φωτογραφία της Λαίδης Ντι, κάτι ο επικείμενος γάμος του πρίγκιπα του Μονακό, κάτι ο γάμος της Κάθριν με το Γουίλιαμ διαρκώς στροβιλίζει στο μυαλό σου η σκέψη: τι παραπάνω είχε η Κέιτ και την παντρεύτηκε ο πρίγκιπας; Κι όμως αν παρατηρήσεις την 29χρονη Κάθριν θα βγάλεις σημαντικά συμπεράσματα περί σχέσεων.

Κάτι η νέα σοκαριστική φωτογραφία της Λαίδης Ντι, κάτι ο επικείμενος γάμος του πρίγκιπα του Μονακό, κάτι ο γάμος της Κάθριν με το Γουίλιαμ διαρκώς στροβιλίζει στο μυαλό σου η σκέψη: τι παραπάνω είχε η Κέιτ και την παντρεύτηκε ο πρίγκιπας; Κι όμως αν παρατηρήσεις την 29χρονη Κάθριν θα βγάλεις σημαντικά συμπεράσματα περί σχέσεων.

Ακολούθησέ μας και στο FACEBOOK/ https://www.facebook.com/womenonly.gr

No.10: Ο γάμος θα έρθει χωρίς πανικό

Οι περισσότερες κοπέλες που έχουν μια μεγάλη σχέση ή που δεν έχουν καθόλου σχέση, ψάχνουν εναγωνίως το γαμπρό ή απλά πιέζουν τον άμοιρο που έχουν στο πλευρό τους για γάμους., Άσε που άπαξ και η επίδοξη νύφη μπει σε διαδικασίες προετοιμασίας, τρελαίνεται και τρελαίνει και το γαμπρό που θέλει να το σκάσει (έστω κι αν δεν τον κάνει).

Η Κέιτ όμως μας έδειξε το δρόμο. Για πολλά χρόνια παρέμεινε στο πλευρό του πρίγκιπα, τη στιγμή που κανείς δεν πίστευε στο happy end της σχέσης τους. Ακόμα και μετά την πρόταση γάμου και παρά τις προετοιμασίες για το γάμο του αιώνα, η Κέιτ παρέμεινε κουλ, ψύχραιμη και χαμογελαστή.

No.9: Να έχεις στυλ

Πολλές φορές στην ανάγκη που έχουμε να είμαστε θελκτικές για να κατακτήσουμε κάποιο αγόρι, τα πετάμε όλα έξω, κυριολεκτικά. Έλα όμως που αυτή η πρακτική δεν θα κάνει τον άλλο να σκεφτεί: βρε τι καλό κορίτσι έχω στο πλευρό μου, πρέπει να βιαστώ να το καπαρώσω”. Το αντίθετο μάλιστα. Κι όμως, η Κέιτ ποτέ δεν υπήρξε τέτοιο κορίτσι. Πάντα υπήρξε κομψή και στυλάτη και ακόμα και μετά τον αρραβώνα και τον γάμο, η ίδια επέλεγε κομμάτια που θα αναδείκνυαν το στυλ της και όχι απαραίτητα κάτι ακριβό ή εξεζητημένο. Η Κάθριν ξέρει πως να δείχνει όμορφη και θελκτική ακόμα και φορώντας μια καπαρντίνα μέχρι το γόνατο.

No.8: Η Κέιτ τα έχει καλά με την πεθερούλα

Το να έχεις καλές σχέσεις με τους γονείς του αγαπημένου σου είναι το πρώτο βήμα για τη σταθεροποίηση της σχέσης και της προσωπικής σας ευτυχίας. Η Κέιτ τα πηγαίνει μια χαρά τόσο με τον Κάρολο, με την Καμίλα, όσο και με την βασίλισσα Ελισάβετ. Θα πεις η Νταϊάνα δεν ζει αλλά όπως και να έχει, η καλή σχέση με τους συγγενείς του αγοριού σου είναι το μεγάλο βήμα για να προχωρήσει η σχέση στο επόμενο επίπεδο.



No.7: Η Κέιτ έχει τους δικούς της φίλους/ φίλες:

Δεν θέλει και πολύ πριγκιπικό μυαλό για να σκεφτείς πως η παρακάτω τακτική που σίγουρα ακολουθείς, θα ΄χει τα αντίθετα αποτελέσματα από εκείνα που επιθυμείς: Εσύ βγαίνεις, διασκεδάζεις με τις κολλητές, έχεις τη ζωή σου, εμφανίζεται ένα αγόρι, τα βρίσκετε, εσύ κολλάς πάνω του, γράφεις τις μέχρι πρότινος κολλητές στα παλαιά σου υποδήματα, γαντζώνεσαι στο αγόρι, κόβεις το αγόρι από τους δικούς του φίλους, το αγόρι αργά ή γρήγορα αγανακτεί και σε χωρίζει κι εσύ ψάχνεις τις παλιές φιλενάδες που χαθήκανε.

Η Κέιτ ήξερε πολύ καλά πως να διαφυλάξει τις φιλίες της πέρα από το Γουίλιαμ. Το ίδιο πρέπει να κάνεις κι εσύ. Έχε χώρο στη ζωή και για τις κολλητές και μην τις αναγκάζεις να σου λένε τα νέα τους μπροστά στον καλό σου, επειδή δεν μπορείς να τον αφήσεις μόνο ούτε για μια ώρα.

No.6: Για σένα νοιάσου, μείνε κούκλα:

Η δούκισσα Κάθριν αποτελεί σαφώς μια γυναίκα που ξέρει να φροντίζει τον εαυτό της. Γυμνασμένο κορμί, ιδανικό βάρος, φροντισμένα μαλλιά, ενυδατωμένο πρόσωπο, περιποιημένο και όχι υπερβολικό μακιγιάζ, νεανικές επιλογές στο ντύσιμο αλλά όχι και να την πεις καλόγρια, η Κέιτ διαθέτει ζηλευτή εξωτερική εμφάνιση χωρίς να προκαλεί, ενώ αν δεις τις φωτογραφίες της με λευκό μπικίνι, θα σου κοπεί η λαλιά.

Θα πεις, εσύ έχεις να δουλέψεις, να μαγειρέψεις, να καθαρίσεις το σπίτι και να είσαι και σέξι. Ε, με καλό προγραμματισμό και τηρουμένων των ισορροπιών, όλα τα προλαβαίνεις.

Γα τα επόμενα 5 μυστικά της Κέιτ, κάνε κλικ εδώ:

Από την Kάθριν Πατούλια