10 πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν παντρευτείτε!

21.07.2008
Μπορεί (σχεδόν) κάθε μικρό κορίτσι να έχει όνειρο να παντρευτεί? αλλά και (σχεδόν) κάθε γυναίκα προσπαθεί να δίνει νόημα στην ζωή της. Με το γάμο βέβαια δεν σημαίνει ότι τελειώνει η ζωή, αλλά σίγουρα γεμίζει

Μπορεί (σχεδόν) κάθε μικρό κορίτσι να έχει όνειρο να παντρευτεί? αλλά και (σχεδόν) κάθε γυναίκα προσπαθεί να δίνει νόημα στην ζωή της. Με το γάμο βέβαια δεν σημαίνει ότι τελειώνει η ζωή, αλλά σίγουρα γεμίζει από υποχρεώσεις, και υπάρχει το άλλο μισό να φροντίζεις! Γι’ αυτό τώρα που είστε ακόμα «ελεύθερες» και έχετε την δυνατότητα χαρείτε την ζωή με κάθε τρόπο. Δοκιμάστε 10 εμπειρίες που θα πρέπει να έχετε βιώσει πριν παντρευτείτε:

1. Ταξιδέψτε μόνη. Η εμπειρία που σας προσφέρει η περιπλάνηση σε μια ξένη χώρα είναι μοναδική. Δεν έχει σημασία για πόσο θα λείψετε. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ενεργείτε όπως επιθυμείτε. Και ενώ είστε εκεί γνωριστείτε με κάποιον που δεν μιλάει την γλώσσας σας (ούτε καν αγγλικά). Είναι μια από τις πιο δημοφιλής γυναικείες φαντασιώσεις. Δεν χρειάζεται να του εξηγήσετε γιατί θέλετε να τον διώξετε από το κρεβάτι σας στις 10 το πρωί, ένα απλό σπρώξιμο και θα καταλάβει.

2. Αποκτήστε ένα χόμπι, όσο είναι καιρός γιατί όταν παντρευτείτε δεν θα έχετε χρόνο ούτε να πάτε με τις φίλες για καφέ!

3. Ζήστε μόνες σας όχι με την μαμά και τον μπαμπά. Περάστε τουλάχιστον τρείς μήνες μένοντας εντελώς μόνη και χωρίς συγκάτοικους ή το φίλο σας. Θα εκτιμήσετε την παρέα με τον εαυτό σας.

4. Ασχοληθείτε με το φιλανθρωπικό έργο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις ιδέες και την θέση σας στην κοινωνία.

5. Γνωρίστε κάποιον μέσα από διαδίκτυο. Όσο είστε ακόμη ελεύθερες φτιάξτε το «face-book», επικοινωνήστε, και κάνετε νέες γνωριμίες on line.

6. Κλάψτε μέχρι να κοιμηθείτε. Εκφράστε τα συναισθήματα και μάθετε να ξεπερνάτε τις αγωνίες. Όταν μάθετε να βιώνετε τον πόνο γίνεστε καλύτεροι σύντροφοι.

7. Ασχοληθείτε με χρήσιμα πράγματα δεν χρειάζεται να ζητάτε από τους άλλους να σας αλλάξουν λάστιχο, χρησιμοποιήστε την πρακτική πλευρά του μυαλού σας.

8. Ζήστε την κάθε στιγμή, αφού δεν υπάρχει κάποιος στο σπίτι να σας περιμένει και να αγωνιά. Πιείτε, χορέψτε πάνω στα τραπέζια πάρτε το τραίνο και πηγαίνετε για μια νύχτα στην Θεσσαλονίκη.

9. Δοκιμάστε ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, ανοίξτε δική σας επιχείρηση, ρισκάρετε!

10. Τέλος ξοδέψτε πολλά χρήματα σε άχρηστα πράγματα. Ψωνίστε στην Βουκουρεστίου, οργανώστε ένα κοκτέιλ πάρτι σε κλαμπ της παραλιακής, αγοράστε τα πανάκριβα Jimmy Choos που σας αρέσουν σε όλα τα χρώματα. Στον μόνο άλλωστε που έχετε να δώσετε λογαριασμό είναι στον εαυτό σας!