Οικονομάκου - Μιχόπουλος: Ο λόγος για τον οποίο ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιό τους

29.04.2024
Οικονομάκου - Μιχόπουλος: Ο λόγος για τον οποίο ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιό τους
Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας χώρισαν ύστερα από 6 χρόνια γάμου και 10 κοινής ζωής.

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος ενημέρωσαν τον κόσμο για το διαζύγιό τους την Παρασκευή 26 Απριλίου με μία ανακοίνωση που εξέδωσαν από κοινού.

Τη Δευτέρα το πρωί, σχολιάζοντας το θέμα στο Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο επιλέχθηκε η συγκεκριμένη χρονική στιγμή για αυτή την ανακοίνωση.

«Την Παρασκευή δεχτήκαμε κάποια τηλεφωνήματα ότι θα έρθει μία ανακοίνωση, ένα δελτίο Τύπου για ένα ζευγάρι που χωρίζει. Τελικά στις 5 το απόγευμα ήρθε η κοινή ανακοίνωση της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου», αποκάλυψε η παρουσιάστρια προχωρώντας και στο παρασκήνιο καθώς και σε μία εξήγηση, ειδικά για όσους σχολίασαν «τι είναι στο Μπάκιγχαμ για να βγάλουν ανακοίνωση;».

«Επειδή τα σχολεία κλείνουν το Πάσχα και τα παιδάκια τους είναι ανήλικα αλλά όχι τόσο μικρά ώστε να μην ανοίξουν μία κουβέντα στο σπίτι τους μία κουβέντα που να αφορά τους γονείς τους, προτίμησαν να σκάσει αυτή η είδηση αφού είχαν κλείσει τα σχολεία για Πάσχα, ώστε να υπάρχουν 15 μέρες, να γίνουν όποια σχόλια γίνουν και να έχουν αυτοί τον έλεγχο στο τι θα δουν τα παιδιά τους», είπε η Τσιμτσιλή, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε και τη δική της εμπειρία από το (πρώην πια) ζευγάρι.

Επέτειος γνωριμίας για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο: «Ποιος το φανταζόταν;»

«Επειδή έτυχε και ήμασταν παρέα στα γενέθλια της Μαριέττας [Χρουσαλά], ήταν ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι και πολύ αγαπημένο. Και όσα προβλήματα κι αν πέρασαν, έκαναν συνειδητή προσπάθεια να σώσουν τη σχέση τους. Εγώ εκτιμώ όταν δύο άνθρωποι ώριμοι που έχουν αποκτήσει παιδάκια, το παλεύουν μέχρι τέλους. Το ότι δεν τα καταφέρνουν και παίρνουν τέτοια απόφαση, είναι σεβαστή κι εκείνοι ξέρουν καλύτερα. Πήγαν σε σύμβουλο γάμου, έκαναν προσπάθειες συμφιλίωσης πέρα από τα όποια ζητήματα είχαν…».

Ιδού και τι ακριβώς ειπώθηκε στην εκπομπή:

Τελευταία τροποποίηση στις 29.04.2024 - 15:54