Η Μαρία Μενούνος βάφτισε την κόρη της: Η Καλομοίρα, η Μαριέττα Χρουσαλά και το ζεϊμπέκικο του Τερζή

29.04.2024
Η Μαρία Μενούνος βάφτισε την κόρη της: Η Καλομοίρα, η Μαριέττα Χρουσαλά και το ζεϊμπέκικο του Τερζή
Η τελετή και το τρικούβερτο γλέντι στην αυλή του σπιτιού της Μαρίας Μενούνος.

Και το όνομα αυτής, Αθηνά Αλεξάνδρα! Η κόρη της Μαρίας Μενούνος και του συζύγου της, Kevin Undergaro γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου 2023 μέσω παρένθετης μητέρας ολοκληρώνοντας την ευτυχία του ζευγαριού που προσπαθούσε να κάνει παιδί για πάνω από 10 χρόνια.

«Ήταν η πιο ξεχωριστή στιγμή στη ζωή μου», είχε πει η 46χρονη παρουσιάστρα μιλώντας στο Us Weekly όταν ανακοίνωσε τα ευχάριστα. «Ο γιατρός την άρπαξε και την έβαλε αμέσως στην αγκαλιά μου. Κάθισα κρατώντας της στο στήθος μου, κοιταζόμασταν με τον Keven και δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε», συμπλήρωσε με τον σύζυγό της να προσθέτει «Ήταν ένα εκατομμύριο φορές σαν το πρωινό των Χριστουγέννων».

{https://www.instagram.com/p/C3A2GxRpOQT/}

Για το όνομα της μικρής είχαν αποφασίσει από πολύ νωρίς και ήρθε η ώρα να γίνει και η βάφτιση που έγινε, όπως και ο γάμος, σε ορθόδοξο χριστιανικό ναό.

Preview

Φωτογραφίες από το μυστήριο αλλά και από το γλέντι που ακολούθησε είδαμε από τον λογαριασμό της κουμπάρας της Μενούνος, Καλομοίρας, η οποία ήταν εκεί με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη αλλά και την έτερη κουμπάρα του ζεύγους, Μαριέττα Χρουσαλά και τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα.

Preview

Για την ιστορία μοιραζόμαστε το στυλιστικό tip της Μαριέττας η οποία ενώ στο μυστήριο είχε συνδυάσει το εντυπωσιακό λευκό μίνι φόρεμα (δημιουργία Celia Kritharioti όπως πα΄ντα) με τα απαραίτητα ψηλοτάκουνα σανδάλια, στο γλέντι την είδαμε με λευκά sneakers!

Preview

12_25.png

Επιστρέφοντας στο πάρτι μετά τη βάφτιση πάντως, βλέπουμε πως η παρέα γλέντησε με την καρδιά της, φυσικά, υπό τους ήχους της ελληνικής λαϊκής και δημοτικής μουσικής. Και υπάρχουν ντοκουμέντα τα οποία καταθέτουμε.

Στο πρώτο βίντεο βλέπουμε τον πατέρας της Μαρίας και η Μαρία να τραγουδούν Πασχάλη Τερζή και «Δεν θέλω τέτοιους φίλους» ενώ στο δεύτερο βλέπουμε όλη την περέα να χορεύει συρτό και την Καλομοίρα στο μικρόφωνο. Και ναι, κάτι ήξερε η Μαριέττα για τα sneakers!

Τελευταία τροποποίηση στις 29.04.2024 - 17:34