Λέχου: "θα είχα παντρευτεί οκτώ φορές"

26.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Η Κατερίνα Λέχου έχει γαμο-φοβία! Όχι δεν πρόκειται για κάποια αρρώστια αλλά για το φόβο του γάμου.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Η Κατερίνα Λέχου έχει γαμο-φοβία! Όχι δεν πρόκειται για κάποια αρρώστια αλλά για το φόβο του γάμου. Η σκέψη και μόνο ότι δύο άνθρωποι θα παντρευτούν και δε θα τα βγάλουν πέρα τρελαίνει τη γνωστή ηθοποιό, αφού τα είπε όλα στο πρωινό των Σκορδαλιά (Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα):"Δεν κάνω σχέδια για τίποτα στην ζωή μου. Μου φαίνομαι γελοία όταν σχεδιάζω πράγματα. Τον φοβάμαι τον γάμο. Εάν δε φοβόμουν τον γάμο, θα είχα παντρευτεί οκτώ φορές. Κι αυτό γιατί έχω κακή εικόνα για τον γάμο, κακή εικόνα για τις σχέσεις και δεν τολμάω πια να ρωτήσω έναν φίλο μου για παράδειγμα τι κάνει η σύντροφός του. Με κοιτάζει με μισό μάτι και μου λέει? χώρισα".


Όπως καταλαβαίνεις τα ερωτήματα που μου γεννιούνται εδώ είναι πολλά: πρώτον οκτώ φορές ε; Τόσο πολύ έχει αγαπήσει το κορίτσι και δεν έκανε ποτέ το βήμα ούτε μια από τις 8 φορές; Δεύτερον,τι ρωτάς και εσύ καλή μου; Ε και να χώρισε ο φίλος τι σημαίνει ότι εσύ δε θα παντρευτείς επειδή οι σχέσεις περνάνε κρίση;


"Με ρωτάνε πολύ συχνά για παράδειγμα, εάν είμαι ερωτευμένη. Δεν μπορείς να είσαι συνέχεια ερωτευμένος. Θα πεθάνεις. Ακόμη και με τον ίδιο άνθρωπο, όχι με διαφορετικό. Η φύση και η νομοτέλεια που την διέπει, έχουν προνοήσει ούτως ώστε κάποια στιγμή και το σώμα και η ψυχή να ξεκουράζονται. Δεν γίνεται διαφορετικά". Αυτή η συναισθηματική υπερκόπωση δηλαδή φταίει; Τι να πω δεν ξέρω από πού να τα πιάσω όλα αυτά... Μωρέ χρυσό μου αν είναι να πεθάνεις κιόλας ας πας ερωτευμένος καλύτερα!

Ελένη Αναστασάκη