Τσιμιτσέλης: πόσα κέρδισε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόκερ;

26.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τίναξε τη μπάνγκα στον αέρα! Την περασμένη Κυριακή που λες ο Γιάννης βρέθηκε στην Βαρκελώνη, μαζί με άλλους επτά γνωστούς Ελληνες για να αναμετρηθούν στο πόκερ!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τίναξε τη μπάνγκα στον αέρα! Την περασμένη Κυριακή που λες ο Γιάννης βρέθηκε στην Βαρκελώνη, μαζί με άλλους επτά γνωστούς Ελληνες για να αναμετρηθούν στο πόκερ!

Τα κέρδη, δηλαδή τα 15.000 ευρώ θα πήγαιναν στο ίδρυμα της επιλογής του νικητή και στη συγκεκριμένη περίπτωση πάνε στο Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως Παναγία Ελεούσα στο Μεσολόγγι. Στο παιχνίδι συμμετείχαν επίσης οι Ρένος Χαραλαμπίδης, Γιάννης Στάνκογλου, Πηγή Δεβετζή, Κατερίνα Ζαρίφη, Σάββας Πούμπουρας, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Δέσποινα Καμπούρη.

Ο αγώνας ξεκίνησε τη Δευτέρα όπως διαβάζω στην Espresso, με τους έλληνες σταρ να είναι χωρισμένοι σε δύο ομάδες των τεσσάρων παικτών, απ’ όπου οι κερδισμένοι διαγωνίστηκαν μεταξύ τους για τον τελικό νικητή.

Ο Τσιμιτσέλης όπως όλα δείχνουν το είχε με το πόκερ: "Έχω ξαναπαίξει πόκερ, μέσω internet. Θεωρώ ότι είναι το πιο τίμιο παιχνίδι, σε σχέση με τα υπόλοιπα, καθώς μπορείς να ποντάρεις όσα έχεις μπροστά σου. Είναι παιχνίδι τύχης, αλλά και στρατηγικής. Ήταν μία σπουδαία εμπειρία, την οποία ήθελα πολύ να ζήσω. Χάρηκα που κατάφερα να βρίσκομαι εκεί και κυρίως που αναδείχτηκα εγώ ο νικητής". Μπράβο Γιάννη, πάντα τέτοια!

Ελένη Αναστασάκη