Η Νατάσα (επιτέλους)στην Ελένη!

26.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Μπορεί να κάναμε μαύρα μάτια να δούμε τη Νατάσα Θεοδωρίδου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και οι φήμες να οργίασαν αφού φέτος η Νατάσα δεν έκανε «ποδαρικό» στην εκπομπή της Ελένης αλλά τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και η Ελένη αναπλήρωσε για όλο το χαμένο χρόνο!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Μπορεί να κάναμε μαύρα μάτια να δούμε τη Νατάσα Θεοδωρίδου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και οι φήμες να οργίασαν αφού φέτος η Νατάσα δεν έκανε "ποδαρικό" στην εκπομπή της Ελένης αλλά τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και η Ελένη αναπλήρωσε για όλο το χαμένο χρόνο!


Σήμερα σχεδόν ολόκληρη η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν αφιερωμένη στην πρώην κουμπαρούλα Νατάσα!


Ολόκληρη στιχουργική και μουσική ανάλυση στα τραγούδια της έκανε σήμερα το πρωί η Ελένη για αποδείξει την αγάπη της για την τραγουδίστρια. Είδες πώς αλλάζουν οι εποχές και τα πράγματα Δημητρούλα μου;

Από εκεί που την ψάχναμε με τα κιάλια τη Νατάσα στη Μενεγάκη και δε τη βρίσκαμε με τίποτα, τώρα -και μετά την επίσκεψη της Ελένης στο μαγαζί που τραγουδάει και τα σφιχταγκαλιάσματα- ήρθε και η Νατάσα στην εκπομπή της Μενεγάκη. Μπορεί να μην ήταν σα φυσική παρουσία αλλά με τέτοιο αφιέρωμα ήταν σαν να ήταν εκεί!

Τα τραγούδια της Νατάσας έχουν όσο να πεις ένα πόνο ειδικά το νέο της άσμα : "τώρα θα πονάς" και η Ελένη που ξέρει από πόνο σχολίασε: "Τώρα θα πονάς, λέει η Νατάσα με ύφος. Και καλά το λέει. Τώρα να πονέσεις κι εσύ για τα όσα μου έκανες να δεις την γλύκα. Αυτός ο στίχος είναι εκδικητικός. Έτσι, είναι παιδιά, άμα τα δίνεις όλα, μετά... λείπεις". Εμ έτσι είναι και όλο λείπεις και εσύ Ελενίτσα μου, είσαι "αλλού"! Τι κάνει αυτός έρωτας!


Ελένη Αναστασάκη