Τα καυτά φιλιά Τάμτα- Ματιάμπα

26.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Πριν λίγο καιρό σου είχα γράψει για το κρυφό ειδύλλιο της Τάμτα και του Ησαϊα Ματιάμπα και δε με πίστευες με τίποτα! Θυμάσαι που χώρισε το κορίτσι μετά από χρόνια σχέσης με το Γρηγόρη Πετράκο και ψαχνόμουν και δεν ήξεραν από πού μου ήρθε;

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Πριν λίγο καιρό σου είχα γράψει για το κρυφό ειδύλλιο της Τάμτα και του Ησαϊα Ματιάμπα και δε με πίστευες με τίποτα! Θυμάσαι που χώρισε το κορίτσι μετά από χρόνια σχέσης με το Γρηγόρη Πετράκο και ψαχνόμουν και δεν ήξεραν από πού μου ήρθε;

Και μετά βεβαίως βεβαίως ήρθε το star να μου ανοίξει τα μάτια ρίχνοντας στο τραπέζι το όνομα του Ματιάμπα και εκεί το έχασα τελείως. Πολλά λοιπόν είναι αυτά που είχαν ακουστεί τότε, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάτι από τα ίδια τα παιδιά όμως το θέμα είναι ότι εκτός από -όπως όλα δείχνουν- ζευγάρι είναι και συνάδελφοι αφού παίζουν στο μιούζικαλ "Rent".


Εκεί λοιπόν οι ανάγκες του ρόλου τους είναι πραγματικά βασανιστικές αφού αναγκάζονται να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται παθιασμένα επί σκηνής , για τις ανάγκες του ρόλου πάντα. Όσο βέβαια τους είδα όπως με πληροφορεί η Espresso μιλάνε για μεγάλο έρωτα και όχι απλά για μια συνεργασία.


Η Τάμτα όταν λοιπόν ρωτήθηκε απάντησε: απάντησε "Μπείτε στο facebook να μάθετε για μένα". Μωρέ μπήκα και εκεί συμπέρασμα δεν έβγαλα... Βέβαια αγάπη μου να σου πω ότι η πρώην του Ματιάμπα πριν από λίγες μέρες είχε πει ότι κατά τη διάρκεια της σχέσης του εκείνος είχε δεσμό με την Τάμτα, που σου είχα γράψει και εγώ και δε με πίστευες!
Μώρε λες να είναι το κάρμα της να χορέψει μαζί του το χορό του... Ησαϊα; Ο χρόνος θα δείξει!


Ελένη Αναστασάκη