Κολέτσα: "Έχω ζήσει βία που προερχόταν από τον πατέρα"

25.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Έχω μείνει άφωνη με την Χριστίνα Κολέτσα? όχι δεν έβγαλε νέο χιτάκι αλλά ορισμένες της δηλώσεις στο περιοδικό People μου μαύρισαν την ψυχή μεσημεριάτικο? Θα σου τα πω αμέσως μη σε κρατάω και σε αγωνία.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Έχω μείνει άφωνη με την Χριστίνα Κολέτσα... όχι δεν έβγαλε νέο χιτάκι αλλά ορισμένες της δηλώσεις στο περιοδικό People μου μαύρισαν την ψυχή μεσημεριάτικο δε σου κρύβω. Θα σου τα πω αμέσως μη σε κρατάω και σε αγωνία.


Μπορεί όταν τη βλέπεις να λες τι σέξι θηλυκό είναι πια αυτό το κορίτσι όμως ξέρεις άραγε τι ζόρια μπορεί να έχει περάσει: ''Δεν θα ήθελα να είχα ένα σύντροφο που να μοιάζει στον πατέρα μου. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πάρα πολύ δύσκολα, και ο λόγος δεν ήταν το διαζύγιο των γονιών μου αλλά όσα έχω ζήσει μέχρι τα 16 μου που πήραν διαζύγιο κι ένιωσα λύτρωση. Δεν είναι εύκολο για κάποιον να αντιληφθεί τι έχω ζήσει, γιατί φροντίζω να το καλύπτω και έχω μάθει από άμυνα να βγάζω ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο και να δείχνω χαρούμενη και ανέμελη".


"Έχω ζήσει βία που προερχόταν από τον πατέρα, μέσα στο σπίτι μου. Υπάρχουν ακόμα εικόνες χαραγμένες μέσα μου από τα παιδικά μου χρόνια. Εγώ όλα αυτά τα έχω υποστεί στο ψυχολογικό κομμάτι ενώ η μητέρα μου γενικότερα'', δηλώνει.

Αλλά αυτό που την καίει περισσότερο είναι ότι δεν ήταν όσο ανέμελη θα ήθελε σαν πιτσιρίκα: ''Το χειρότερο λάθος στην ιστορία είναι ότι δεν ήμουν αμέτοχη. Είχα αναλάβει το ρόλο του γονιού. Δεν ήμουν ποτέ παιδί, αφού από 7 χρονών είχα αναλάβει ρόλο ενήλικα. Και εκεί οφείλεται και ο τωρινός παλιμπαιδισμός μου. Δεν αντιλαμβάνεσαι ποτέ ότι σου κλέβουν την παιδικότητα όταν συμβαίνει. Υπήρχε πολύ μεγάλο διάστημα της ζωής μου που με μισούσα. Και το χειρότερο ήταν ότι δεν ήξερα τον λόγο''. Ε όχι και παλιμπαιδισμός χρυσό μου...Απλά άκρατη σεξουαλικότητα που καμία σχέση δεν έχει -σε διαβεβαιώνω- με παλιμπαιδισμό και μην το ξανακούσω αυτό το με μισούσα γιατί θα είσαι για ...ξύλο!


Και αν αναρωτιέσαι γιατί δεν έχει ανέβει ακόμη τα σκαλιά της εκκλησίας το κορίτσι έρχεται η ίδια να σου λύσει το μυστήριο: ''Τρέμω στην ιδέα ενός αποτυχημένου γάμου. Πάντα φρόντιζα να έχω στο μυαλό μια περίεργη ασφάλεια που εκφραζόταν με το: αυτός ο άνθρωπος δεν κάνει για σένα άρα κάνε σχέση μαζί του. Επέλεγα το λάθος άνθρωπο γιατί δεν ήθελα να καταλήξει κάπου η σχέση που έκανα. Με έχει χτυπήσει σύντροφός μου αλλά όχι σε σημείο να ματώσω. Είδα γρήγορα τη συνέχεια και αποφάσισα αστραπιαία να μην επιτρέψω στον εαυτό μου να βιώσει κάτι τέτοιο ξανά. Έφυγα''.

Έτσι μπράβο κορίτσι μου! Τι να πω.. Είπαμε μη γίνει και έμμονη ιδέα, άλλο πατέρας άλλο άντρας...

Ελένη Αναστασάκη